Proefslapen

door | sep 1, 2022 | Slapen

Proefslapen

Als u ooit een matrassenwinkel bent binnengelopen, weet u dat er veel opties zijn. Dit kan het moeilijk maken om het juiste matras te kiezen, vooral als u niet weet welk type matras het beste voor u zal zijn. Daarom kunt u bij veel winkels proefslapen. Bij ErkendMatras kunt u uw matras 120 dagen uitproberen. Toch niet tevreden? Gelukkig komt het nauwelijks voor, maar dan kunt u uw ErkendMatras gewoon retourneren.

 

Iedereen slaapt anders

U denkt misschien, “Slaap is slaap.” Niet echt. Verschillende matrassen voelen verschillend aan en zijn beter voor verschillende mensen. Sommige mensen slapen graag op een zacht matras, terwijl anderen de voorkeur geven aan een stevig exemplaar. Misschien doet uw rug pijn als u ’s ochtends wakker wordt en hebt u iets nodig dat u meer ondersteunt, zodat u pijnvrij uit bed kunt stappen. Of misschien houdt uw partner van een steviger gevoel dan u. Door gebruik te maken van de proefperiode komt u erachter of uw nieuwe matras bij uw lichaam past.

 

Waarom is proefslapen belangrijk?

De universiteit van Leuven heeft een uitgebreid onderzoek gedaan naar proefslapen. Hieruit bleek dat een lichaam gemiddeld twee weken aan een nieuw matras moet wennen. Het is daarom dus cruciaal om gebruik te maken van de mogelijkheid om proef te slapen en erachter te komen of het matras bij uw lichaam past!

 

Bestel nu uw ErkendMatras online en probeer het zelf uit!

Een ErkendMatras is volledig afgestemd op uw lichaamsbouw en postuur. Door onze werkwijze is de kans dat het slaapcomfort van uw unieke ErkendMatras niet naar wens zou zijn nihil. Aangezien we ons kwalitatieve product graag willen bewijzen, kunt u bij ErkendMatras 120 dagen proefslapen! Neem contact op met onze matrasspecialisten als u vragen heeft over onze producten of over onze proefslaap garantie.

Proefslapen

Beste matras bij slecht slapen

Beste matras bij slecht slapen Slecht slapen, het overkomt velen Niets is zo vervelend als slecht slapen en u bent zeker niet de enige die hier last van heeft. Vele mensen slapen niet goed en krijgen niet de juiste nachtrust. Wanneer u slecht slaapt heeft dit een...

Slaapkwaliteit

Slaapkwaliteit Slaap is een essentieel onderdeel van het leven. Om uw slaapkwaliteit te verbeteren, heeft u een goed matras en kussen nodig. Het belang van slaap. Slaap is belangrijk voor uw lichaam en geest, er hierbij telt de slaapkwaliteit dus ook mee. Slaap helpt...
Alleen deze week 25% tot 70% KORTING op het volledige assortiment!

120 nachten gratis proefslapen

Omdat wij meer dan overtuigd zijn van het slaapcomfort van ErkendMatras®, wat natuurlijk geheel op uw persoonlijke lichaamsbouw is afgestemd en daarom onmogelijk beter kan zijn op een ander matras, verlenen wij u een proefslaapgarantie van 120 nachten. Als u niet voor honderd procent tevreden bent, laat ons dit dan binnen deze 120 nachten weten, waarna u het matras vervolgens terug kunt sturen en het volledige aankoopbedrag retour krijgt.

Wel vragen we u het op maat van uw lichaamsbouw geproduceerde ErkendMatras® een eerlijke kans te geven door het matras minimaal 30 dagen uit te proberen. Afhankelijk van het matras wat u hiervoor gewend bent heeft uw lichaam de tijd nodig om aan een nieuw matras te wennen.