De beste kwaliteit tegen de laagste prijs

ErkendMatras® levert volgens diverse testen het beste slaapcomfort op maat van iemands lichaamsbouw. De beste materialen, de beste techniek, maar toch laag geprijsd door grote kostenbesparingen op onder andere het niet hebben van dure showrooms, provisie verkopers, bushok, krant, folder en tv-reclames. Doordat wij op deze kosten besparen en daardoor een lagere winstmarge kunnen hanteren is het voor ErkendMatras® mogelijk om uiterst geperfectioneerd slaapcomfort te leveren tegen een lage prijs.

Waarom zo laag geprijsd?

 

Wij hebben geen:

Dure marketing

TV Reclames, billboards langs snelwegen, reclames in kranten en folders, etc, etc….

Dure showrooms

Op allerlei mooie locaties met torenhoge vierkante meter prijzen.

Duur winkelpersoneel

Receptionisten, verkopers met provisie, schoonmaakpersoneel etc, etc….

Rechtstreeks vanuit de fabriek naar consument

Rechtstreeks

Onze producten komen rechtstreeks uit Nederlandse fabriek

Gebruik code: 22-25APRIL

Alleen maandag 22 t/m donderdag 25 april 2024 krijgt u bovenop de 25% korting nog eens een extra KORTING van 10% + gratis hoofdkussen(s)!!

De extra 10% geldt voor alle boxsprings, matrassen en toppers. De gratis kussen(s) i.v.m. de hoge waarde alleen voor boxsprings en matrassen.

GRATIS CADEAU
* Tot 120 cm breed 1 x aanpasbaar kussen t.w.v. €119,00
* Vanaf 120 cm breed 2 x aanpasbaar kussen t.w.v. €238,00

120 nachten gratis proefslapen

Omdat wij meer dan overtuigd zijn van het slaapcomfort van ErkendMatras®, wat natuurlijk geheel op uw persoonlijke lichaamsbouw is afgestemd en daarom onmogelijk beter kan zijn op een ander matras, verlenen wij u een proefslaapgarantie van 120 nachten. Als u niet voor honderd procent tevreden bent, laat ons dit dan binnen deze 120 nachten weten, waarna u het matras vervolgens terug kunt sturen en het volledige aankoopbedrag retour krijgt.

Wel vragen we u het op maat van uw lichaamsbouw geproduceerde ErkendMatras® een eerlijke kans te geven door het matras minimaal 30 dagen uit te proberen. Afhankelijk van het matras wat u hiervoor gewend bent heeft uw lichaam de tijd nodig om aan een nieuw matras te wennen.