FAQ

Wat is julie retourbeleid?

Bij ErkendMatras® mag u 120 nachten gratis proefslapen op ons matras en onze matrastopper. Voor kussens geldt een gratis proefslaapgarantie van 30 nachten.

Heeft ErkendMatras® een showroom?

 

Om onze prijs zo laag mogelijk te houden hebben wij ervoor gekozen geen winkel op een dure woonboulevard met hoge huren en dure provisie verkopers dagelijks te openen. Wel hebben wij in Breda een ruimte ter beschikking gesteld waar u op afspraak alle ErkendMatras® producten volledig vrijblijvend kunt komen bezichtigen.

Maak nu via WhatsApp op nummer +31 6 82092036 een afspraak.

In plaats van dat u 5 minuten in een showroom ligt is het natuurlijk veel fijner om uw ErkendMatras® 120 nachten in uw eigen slaapkamer te testen. Bevalt het u niet, dan halen we uw ErkendMatras® gratis weer op en krijgt u het volledige bedrag teruggestort. Zo zeker zijn we van de kwaliteit van ErkendMatras®

 

 

Welke betaalmethoden zijn er beschikbaar?

Bij ErkendMatras® kunt u betalen via Credit Card, iDeal, Afterpay, Klarna, Bancontact of in3. Alle betalingen vinden altijd plaats in Euro’s.

Hoe werkt het betalen in termijnen?

Via in3 kunt u bij ons met 0% rente in 3 termijnen betalen. Het eerste termijn zal direct bij aankoop zijn, het tweede termijn een maand na aankoop en het derde termijn 2 maanden na aankoop. Zo kunt u toch een artikel bij ons aanschaffen terwijl u nog niet het volledige bedrag kan missen.

Waar produceert ErkendMatras® zijn producten?

De producten van ErkendMatras® worden allemaal in Nederland geproduceerd. Door in Nederland te produceren proberen wij duurzaam te handelen en houden wij onze kwaliteit constant hoog.

Wat gebeurt er met mijn geretourneerde matras?

Een gebruikt matras wordt nooit opnieuw verkocht. Wij geven deze matrassen een tweede leven door ze te doneren aan een goed doel. Zo kunnen wij mensen voor wie het niet vanzelfsprekend is om op een goed matras te slapen toch nog een heerlijke nachtrust aanbieden.

Wat zijn julie bezorgkosten?

Wij bezorgen uw aangeschafte product gratis.

Hoe ligt het matras?

Een matras koopt u natuurlijk niet zomaar, hier moet goed over nagedacht worden. Omdat wij ErkendMatras® op maat van uw lichaamsbouw afstemmen weten wij zeker dat u altijd de beste keuze maakt. Heel simpel omdat niemand een beter matras kan krijgen dan een matras wat afgestemd is op uw persoonlijke en uniek lichaamsbouw.

Hoeveel weegt het matras?

Door het toepassen van de benodigde technieken voor verschillende soorten pocketveren en schuimen, die nodig zijn om op maat van uw persoonlijke en unieke lichaamsbouw te produceren, kan het ErekndMatras® tussen de 16 en 40 kilo zwaar zijn.

Hoeveel gewicht mag er op het ErkendMatras®?

Ons matras wordt speciaal per klant ontworpen en past zo exact bij uw gewichtsklasse. Deze geeft u dan ook aan op de website samen met al uw andere specificaties. Hierdoor hoeft u zich nooit zorgen te maken over hoe het ErkendMatras®  zal vormen met uw gewichtsklasse, dit doen wij dus al voor u.

Hoe lang duurt het voordat het ErkendMatras® of de ErkendMatras®topper gebruiksklaar is?

Na het uitpakken moet het ErkendMatras® of de ErkendMatras®topper 1 uur lang op adem komen. Na dit uur kunt u het product al uitproberen.

Moet ik het ErkendMatras® omdraaien?

Het ErkendMatras® is zo gemaakt dat het mogelijk is deze te draaien om van stevigheid te wisselen. Zo is de ene kant soepeler dan de andere kant. U hoeft het ErkendMatras® dus niet om te draaien, tenzij u een andere hardheid wilt in uw matras.

Kan ik mijn elektrische deken gebruiken?

Het ErkendMatras® en/of de ErkendMatras®topper kunnen prima met een elektrisch deken gebruikt worden.

Moet ik het ErkendMatras® niet eerst uitproberen voordat ik deze koop?

Natuurlijk! Nu hebben wij voor u alleen een luxere oplossing gevonden dan het uitproberen van een matras in een showroom. U mag deze namelijk 120 nachten uitproberen voordat u besluit deze aan te schaffen. Bevalt het ErkendMatras® niet? Dan komen wij deze ophalen en wordt het betaalde aankoopbedrag teruggestort.

Hoe kan ik een klacht indienen?

Wij hopen natuurlijk dat het niet nodig zal zijn voor u om een klacht in te dienen. Gelukkig maken wij dit zeer zelden mee. Maar waar gewerkt wordt worden fouten gemaakt dus mocht dit toch het geval zijn dan kunt u deze sturen via het service formulier op de contactpagina. Alvast onze oprechte excuses.

Alleen DEZE WEEK krijgt u 40% EXTRA korting!

De extra 40% geldt voor alle boxsprings, matrassen & matrastoppers.

GRATIS kussens(s)
Bij aankoop van een boxspring krijgt u alleen deze week 1 of 2 keer ons als beste geteste aanpasbare kussen cadeau.

* Tot 120 cm breed 1 x aanpasbaar kussen t.w.v. €119,00
* Vanaf 120 cm breed 2 x aanpasbaar kussen t.w.v. €238,00

120 nachten gratis proefslapen

Omdat wij meer dan overtuigd zijn van het slaapcomfort van ErkendMatras®, wat natuurlijk geheel op uw persoonlijke lichaamsbouw is afgestemd en daarom onmogelijk beter kan zijn op een ander matras, verlenen wij u een proefslaapgarantie van 120 nachten. Als u niet voor honderd procent tevreden bent, laat ons dit dan binnen deze 120 nachten weten, waarna u het matras vervolgens terug kunt sturen en het volledige aankoopbedrag retour krijgt.

Wel vragen we u het op maat van uw lichaamsbouw geproduceerde ErkendMatras® een eerlijke kans te geven door het matras minimaal 30 dagen uit te proberen. Afhankelijk van het matras wat u hiervoor gewend bent heeft uw lichaam de tijd nodig om aan een nieuw matras te wennen.