€75,- EXTRA KORTING. Gebruik code: ERKEND75

€75 ,-  EXTRA KORTING.
Gebruik code: ERKEND75

Verzendbeleid

Wanneer u kiest voor bezorgen worden uw producten afhankelijk van het type product gratis geleverd door een van onze transport partners. Nadat u een bestelling heeft geplaatst gaat ErkendMatras® direct voor u aan de slag om uw artikel op maat te produceren.

Matrassen
Voor matrassen geldt een uiterste levertijd van 3 weken. Alle 1-persoons en twijfelaar matrassen zijn onder de 30kg en bezorgen wij via PostNL. Alle 2-persoonsmatrassen zijn boven de 30kg en worden bezorgd door Jos Dusseldorp transport uit Lichtenvoorde. De losse matrassen worden geleverd tot aan de eerste drempel.

Matrastoppers
Voor matrastoppers geldt een uiterste levertijd van 2 weken. Alle matrastoppers bezorgen wij gratis via PostNL. De losse matrastoppers worden geleverd tot aan de eerste drempel.

Boxsprings
Alle complete boxsprings hebben een uiterste levertijd van 4 weken en worden altijd kosteloos naar binnen gebracht en gemonteerd. De levering en montage vindt plaats via G E Hooimeijer Montage Hoogvliet-Rotterdam

Kussens
Voor alle kussens geldt een uiterste levertijd van 5 werkdagen. Alle kussens bezorgen wij gratis via PostNL. De losse kussens worden geleverd tot aan de eerste drempel.

Voorwaarden

U krijgt €75,- EXTRA korting bij bestelling van een twijfelaar of tweepersoons matras en/of €75,- EXTRA korting op een twijfelaar of tweepersoons boxspring. Deze korting komt boven op de al eerder verlaagde prijzen! Bij aanschaf van een enkel matras of enkele boxspring krijgt u met deze code €37,50 extra korting.

Activeer de code in de checkout nadat u op 'voeg toe aan winkelwagen' hebt geklikt om uw korting te activeren.

Kiest u voor het topmatras dan krijgt u 5% EXTRA korting boven op de ook voor het ErkendMatras® topmatras al eerder verlaagde prijzen.

Deze actie is geldig t/m
Call Now Button