Verzendbeleid

Wanneer u kiest voor bezorgen worden uw producten afhankelijk van het type product gratis geleverd door een van onze transport partners. Nadat u een bestelling heeft geplaatst gaat ErkendMatras® direct voor u aan de slag om uw artikel op maat te produceren.

Matrassen
Voor matrassen geldt een uiterste levertijd van 10 werkdagen. Alle 1-persoons en twijfelaar matrassen zijn onder de 30kg en bezorgen wij via PostNL. Alle 2-persoonsmatrassen zijn boven de 30kg en worden bezorgd door Jos Dusseldorp transport uit Lichtenvoorde. De losse matrassen worden geleverd tot aan de eerste drempel.

Matrastoppers
Voor matrastoppers geldt een uiterste levertijd van 10 werkdagen.. Alle matrastoppers bezorgen wij gratis via PostNL. De losse matrastoppers worden geleverd tot aan de eerste drempel.

Boxsprings

Alle complete boxsprings hebben een uiterste levertijd van 6 weken en worden gratis bezorgd tot aan de 1e drempel. Tegen een kleine vergoeding wordt uw boxspring naar binnengebracht en gemonteerd. De levering en montage vindt plaats via BMD Logistics uit Lienden. Voor het naar binnenbrengen gelden de algemene voorwaarden van BMD Logistics.

Kussens
Voor alle kussens geldt een uiterste levertijd van 5 werkdagen. Alle kussens bezorgen wij gratis via PostNL. De losse kussens worden geleverd tot aan de eerste drempel.

Gebruik code: 22-25APRIL

Alleen maandag 22 t/m donderdag 25 april 2024 krijgt u bovenop de 25% korting nog eens een extra KORTING van 10% + gratis hoofdkussen(s)!!

De extra 10% geldt voor alle boxsprings, matrassen en toppers. De gratis kussen(s) i.v.m. de hoge waarde alleen voor boxsprings en matrassen.

GRATIS CADEAU
* Tot 120 cm breed 1 x aanpasbaar kussen t.w.v. €119,00
* Vanaf 120 cm breed 2 x aanpasbaar kussen t.w.v. €238,00

120 nachten gratis proefslapen

Omdat wij meer dan overtuigd zijn van het slaapcomfort van ErkendMatras®, wat natuurlijk geheel op uw persoonlijke lichaamsbouw is afgestemd en daarom onmogelijk beter kan zijn op een ander matras, verlenen wij u een proefslaapgarantie van 120 nachten. Als u niet voor honderd procent tevreden bent, laat ons dit dan binnen deze 120 nachten weten, waarna u het matras vervolgens terug kunt sturen en het volledige aankoopbedrag retour krijgt.

Wel vragen we u het op maat van uw lichaamsbouw geproduceerde ErkendMatras® een eerlijke kans te geven door het matras minimaal 30 dagen uit te proberen. Afhankelijk van het matras wat u hiervoor gewend bent heeft uw lichaam de tijd nodig om aan een nieuw matras te wennen.