Verzendbeleid

Wanneer u kiest voor bezorgen worden uw producten afhankelijk van het type product gratis geleverd door een van onze transport partners. Nadat u een bestelling heeft geplaatst gaat ErkendMatras® direct voor u aan de slag om uw artikel op maat te produceren.

Matrassen
Voor matrassen geldt een uiterste levertijd van 10 werkdagen. Alle 1-persoons en twijfelaar matrassen zijn onder de 30kg en bezorgen wij via PostNL. Alle 2-persoonsmatrassen zijn boven de 30kg en worden bezorgd door Jos Dusseldorp transport uit Lichtenvoorde. De losse matrassen worden geleverd tot aan de eerste drempel.

Matrastoppers
Voor matrastoppers geldt een uiterste levertijd van 10 werkdagen.. Alle matrastoppers bezorgen wij gratis via PostNL. De losse matrastoppers worden geleverd tot aan de eerste drempel.

Boxsprings

Alle complete boxsprings hebben een uiterste levertijd van 6 weken en worden gratis bezorgd tot aan de 1e drempel. Tegen een kleine vergoeding wordt uw boxspring naar binnengebracht en gemonteerd. De levering en montage vindt plaats via BMD Logistics uit Lienden. Voor het naar binnenbrengen gelden de algemene voorwaarden van BMD Logistics.

Kussens
Voor alle kussens geldt een uiterste levertijd van 5 werkdagen. Alle kussens bezorgen wij gratis via PostNL. De losse kussens worden geleverd tot aan de eerste drempel.

Voorwaarden EXTRA KORTING

U krijgt alleen deze week 5% EXTRA korting op alle matrassen en boxsprings. Dit is dus extra bovenop de al eerder door ErkendMatras® verlaagde prijzen op de matrassen en boxsprings. De 5% extra korting geldt niet op de matrastoppers, kussens en accessoires. Deze zijn onlangs al dusdanig laag afgeprijsd, dat de extra procentuele korting op deze artikelen niet meer mogelijk is.

Activeer de code in de checkout nadat u op 'voeg toe aan winkelwagen' hebt geklikt om uw korting te activeren.