SHOWROOM BREDA

In onze grote showroom kunt u iedere zaterdag van 10:00 tot 17:00 alle ErkendMatras® producten volledig vrijblijvend komen bezichtigen en testen.

Buiten de zaterdagen om op afspraak
Op zaterdag geen tijd? Maak dan nu via WhatsApp op nummer +31682092036 een afspraak, om buiten de zaterdag om af te spreken.

Adres:                  Kemelstede 2, 4817 ST Breda
Openingstijden:  Zaterdag van 10:00 tot 17:00

Om onze prijs zo laag mogelijk te houden hebben wij ervoor gekozen geen winkel op een dure woonboulevard met hoge huren en dure provisie verkopers dagelijks te openen.

In plaats van een kwartiertje in een showroom liggen, is het natuurlijk veel fijner om uw ErkendMatras® 120 nachten in uw eigen slaapkamer te testen. Bevalt het u niet, dan halen we uw ErkendMatras® weer op en krijgt u het volledige bedrag teruggestort. Zo zeker zijn we van de kwaliteit van ErkendMatras®

 

Voorwaarden EXTRA 5% feestmaand korting

U krijgt nu tijdelijk 5% EXTRA korting op alle matrassen en boxsprings. Dit is dus extra bovenop de al eerder door ErkendMatras® verlaagde prijzen op de matrassen en boxsprings. De 5% extra korting geldt niet op de matrastoppers, kussens en accessoires. Deze zijn onlangs al dusdanig laag afgeprijsd, dat de extra procentuele korting op deze artikelen niet meer mogelijk is. Activeer de code: FEE5TMAAND5 in de checkout.