SHOWROOM BREDA

In onze grote bezichtigingslocatie te Breda kunt u op zaterdag & zondag van 10:00 – 17:00 alle ErkendMatras producten vrijblijvend komen testen zonder afspraak.
Van dinsdag t/m vrijdag zijn wij op afspraak geopend van 08:30 tot 17:00, u kunt alle ErkendMatras® producten volledig vrijblijvend komen bezichtigen en testen.
Een afspraak kunt u maken via WhatsApp of bel naar +31682092036.

Adres showroom
Kemelstede 2
4817 ST Breda
Nederland

120 nachten gratis proefslapen

Om onze prijs zo laag mogelijk te houden hebben wij ervoor gekozen geen winkel op een dure woonboulevard met hoge huren en dure provisie verkopers dagelijks te openen.

In plaats van een kwartiertje in een showroom liggen, is het natuurlijk veel fijner om uw ErkendMatras® 120 nachten in uw eigen slaapkamer te testen. Bevalt het u niet, dan halen we uw ErkendMatras® weer op en krijgt u het volledige bedrag teruggestort. Zo zeker zijn we van de kwaliteit van ErkendMatras®

 

Gebruik code: 22-25APRIL

Alleen maandag 22 t/m donderdag 25 april 2024 krijgt u bovenop de 25% korting nog eens een extra KORTING van 10% + gratis hoofdkussen(s)!!

De extra 10% geldt voor alle boxsprings, matrassen en toppers. De gratis kussen(s) i.v.m. de hoge waarde alleen voor boxsprings en matrassen.

GRATIS CADEAU
* Tot 120 cm breed 1 x aanpasbaar kussen t.w.v. €119,00
* Vanaf 120 cm breed 2 x aanpasbaar kussen t.w.v. €238,00

120 nachten gratis proefslapen

Omdat wij meer dan overtuigd zijn van het slaapcomfort van ErkendMatras®, wat natuurlijk geheel op uw persoonlijke lichaamsbouw is afgestemd en daarom onmogelijk beter kan zijn op een ander matras, verlenen wij u een proefslaapgarantie van 120 nachten. Als u niet voor honderd procent tevreden bent, laat ons dit dan binnen deze 120 nachten weten, waarna u het matras vervolgens terug kunt sturen en het volledige aankoopbedrag retour krijgt.

Wel vragen we u het op maat van uw lichaamsbouw geproduceerde ErkendMatras® een eerlijke kans te geven door het matras minimaal 30 dagen uit te proberen. Afhankelijk van het matras wat u hiervoor gewend bent heeft uw lichaam de tijd nodig om aan een nieuw matras te wennen.