Retourbeleid

U heeft bij ErkendMatras® een gratis proefslaapperiode om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product.

Deze proefslaapperiode verschilt per artikel:

Matrassen: 120 nachten

Matrastoppers: 120 nachten

Kussens: 30 nachten

U dient het product netjes terug te verpakken, bij voorkeur in originele verpakking. Wij zullen het aankoopbedrag binnen 14 dagen na retourontvangst van het artikel crediteren.

Om te voorkomen dat wij gratis ‘logeermatrassen’ moeten leveren, rekenen wij €25,- retourkosten voor het retourneren van matrassen, €25,- voor het retourneren van een topper en €5,- voor het retourneren van een kussen en alle accessoires.

Alleen DEZE WEEK krijgt u 40% EXTRA korting!

De extra 40% geldt voor alle boxsprings, matrassen & matrastoppers.

GRATIS kussens(s)
Bij aankoop van een boxspring krijgt u alleen deze week 1 of 2 keer ons als beste geteste aanpasbare kussen cadeau.

* Tot 120 cm breed 1 x aanpasbaar kussen t.w.v. €119,00
* Vanaf 120 cm breed 2 x aanpasbaar kussen t.w.v. €238,00

120 nachten gratis proefslapen

Omdat wij meer dan overtuigd zijn van het slaapcomfort van ErkendMatras®, wat natuurlijk geheel op uw persoonlijke lichaamsbouw is afgestemd en daarom onmogelijk beter kan zijn op een ander matras, verlenen wij u een proefslaapgarantie van 120 nachten. Als u niet voor honderd procent tevreden bent, laat ons dit dan binnen deze 120 nachten weten, waarna u het matras vervolgens terug kunt sturen en het volledige aankoopbedrag retour krijgt.

Wel vragen we u het op maat van uw lichaamsbouw geproduceerde ErkendMatras® een eerlijke kans te geven door het matras minimaal 30 dagen uit te proberen. Afhankelijk van het matras wat u hiervoor gewend bent heeft uw lichaam de tijd nodig om aan een nieuw matras te wennen.