Trustpilot reviews van ErkendMatras®

WebwinkelKeur reviews van ErkendMatras®

Google reviews van ErkendMatras®

Niels Deinum
Niels Deinum
2023-09-29
Een tijd geleden mijn oude ikea matras vervangen door een erkend matras. Goede beslissing geweest. Ik slaap als een blok en word uitgerust wakker zonder rugklachten.
Menno Haans
Menno Haans
2023-09-26
Een medewerker van erkend matras heeft na het plaatsen van de bestelling nog gebeld om de bestelling te doorlopen en om samen a te gaan of de juiste keuzes gemaakt zijn. Hoe wel er niets aangepast hoefde te worden is het toch fijn om even contact te hebben met het bedrijf. Ik had de indruk dat ze ook goed weten waar ze het over hebben. Het matras werd vervolgens snel geleverd! Kortom, een goede service en een heerlijk matras!
sjoerd bastiaans
sjoerd bastiaans
2023-09-21
Dit matras is perfect voor mij, mijn rugklachten zijn compleet verdwenen. Het matras is erg comfortabel. Het personeel is aardig, goeie service.
Tijn Stroeve
Tijn Stroeve
2023-09-20
Heb dit matras een week geleden gekocht. Heb geen enkel moment spijt gehad. Het ligt lekker, genoeg ruimte eigenlijk alles wat een goed matras nodig heeft.
Maartje Kuijpers
Maartje Kuijpers
2023-09-18
Mijn zoektocht naar het perfecte matras eindigde bij Erkend Matras. Het op maat gemaakte matras is precies voor mijn lichaam gemaakt en geeeft ultiem comfort.
Berna Musters
Berna Musters
2023-09-10
👍👍
Frans Musters
Frans Musters
2023-09-10
Goed geholpen in de showroom

Reviews van ErkendMatras®

Bij ErkendMatras® hebben wij als missie om u het beste slaapcomfort te leveren. Om dit te kunnen bewerkstelligen maken wij boxsprings en matrassen geheel op maat van uw persoonlijke lichaamsbouw. Daarnaast maken wij topmatrassen geheel op maat van uw gewicht en lengte. Doordat wij slaapcomfort op maat leveren, kunt u met de producten van ErkendMatras® genieten van een geweldige nachtrust op maat. Tevens maken we gebruik van de beste geteste materialen en zijn wij geen dure kosten kwijt aan een showroom, waardoor wij u kunnen voorzien van topkwaliteit voor een voordelige prijs. Uiteraard staan we altijd voor u klaar om u te helpen bij vragen, moeilijkheden bij het aankoopproces of na uw bestelling.

Dit alles ziet u terugkomen in onze reviews. Onze klanten zijn zeer tevreden met ons en beoordelen ons met een 9,6 gemiddeld! Het is mogelijk om een review over ErkendMatras® te plaatsen op Trustpilot, Webwinkelkeur en Google. Wij hebben de reviews van ErkendMatras® op deze drie platforms overzichtelijk onder elkaar gezet. Treed in de voetsporen van vele zeer tevreden klanten en bestel uw boxspring, matras of topmatras bij ErkendMatras®!

Voorwaarden EXTRA 5% feestmaand korting

U krijgt nu tijdelijk 5% EXTRA korting op alle matrassen en boxsprings. Dit is dus extra bovenop de al eerder door ErkendMatras® verlaagde prijzen op de matrassen en boxsprings. De 5% extra korting geldt niet op de matrastoppers, kussens en accessoires. Deze zijn onlangs al dusdanig laag afgeprijsd, dat de extra procentuele korting op deze artikelen niet meer mogelijk is. Activeer de code: FEE5TMAAND5 in de checkout.