Spierklachten

door | aug 26, 2022 | Spierklachten

Spierklachten

Als u met spierklachten wakker wordt, is het waarschijnlijk tijd voor een nieuwe matras. Dit kan ook helpen om wat van uw pijn te verlichten. Een matras dat de rondingen van uw lichaam ondersteunt, kan de pijn verlichten en u in de juiste positie voor genezing brengen. Een matras die zich gemakkelijk aanpast aan veranderingen in de houding van zij- naar zijligging of van voor naar achteren, is nuttig voor mensen met spierpijn of chronische pijnklachten.

Als je met spierklachten wakker wordt, is het waarschijnlijk tijd voor een nieuwe matras.

Een te harde matras kan pijn en ongemak veroorzaken, en afhankelijk van uw voorkeuren kan een te zachte matras dit ook veroorzaken. Als u het gevoel hebt dat uw matras aan vervanging toe is, houd er dan rekening mee dat matrassen een nuttige levensduur van vijf tot acht jaar hebben (afhankelijk van het type matras).

Een matras dat de rondingen van uw lichaam ondersteunt, kan de pijn verlichten en u helpen u in de juiste positie voor genezing te brengen.

Een matras die de welvingen van uw lichaam ondersteunt, kan spierklachten verlichten en u in de juiste positie voor genezing brengen.

Een goede matras moet de welvingen van uw lichaam ondersteunen, ook die in uw heupen en ruggengraat. Hij moet stevig genoeg zijn om uw rug te ondersteunen en te voorkomen dat er drukpunten ontstaan, maar ook zacht genoeg om de druk op deze gebieden te verlichten. U moet een matras kunnen vinden die bij uw lichaamstype past: zijslapers hebben iets met meer vulling nodig, terwijl rugslapers misschien minder verkiezen. Matrassen moeten ook comfortabel en ondersteunend zijn.

Kies een matrastype dat zich gemakkelijk aanpast aan veranderingen in de positie van zij- naar zij- of van voor naar achteren.

Als u een zijslaper bent, moet uw matras stevig genoeg zijn om uw lichaam te ondersteunen zonder te veel in te zakken. Ben je een rugslaper, dan moet je matras voldoende ondersteuning bieden, maar toch nog comfortabele bewegingen en positieveranderingen gedurende de nacht mogelijk maken. En als u een buikslaper bent, moet uw matras voldoende demping bieden om te voorkomen dat de zenuwen in uw nek of onderrug bekneld raken.

Het vinden van de juiste matras kan nuttig zijn voor mensen die spierklachten of chronische pijn hebben

Voor mensen die spierklachten of chronische pijn hebben, kan het vinden van de juiste matras helpen bij het verminderen van de symptomen en het verbeteren van de slaapkwaliteit.

Bij het zoeken naar een nieuwe matras moet u met veel zaken rekening houden: comfort, duurzaamheid en kosten. De eerste stap is om uit te zoeken aan welk type matras u de voorkeur geeft: binnenvering, traagschuim, latex enz. en vervolgens de verschillende merken binnen deze categorie te vergelijken.

Als je met spierklachten wakker wordt, is het waarschijnlijk tijd voor een nieuwe matras.

Schouderpijn

Schouderpijn Uw schouders zijn essentieel in uw dagelijks leven. Ze helpen u reiken, duwen, tillen en trekken. En dat heeft ook invloed op de kwaliteit van uw slaap. Je beseft het misschien niet, maar je gebruikt je schouders voor zowat alles. Ze helpen je reiken,...

Pijn tussen schouderbladen

Pijn tussen schouderbladen U wordt wakker met pijn tussen schouderbladen. Dit kan een symptoom zijn van veel gezondheidsproblemen, dus het is belangrijk te begrijpen wat de oorzaak kan zijn en een oplossing te vinden. Matras kwaliteit Als u last hebt van pijn tussen...

Matras op maat

Matras op maat Bij ErkendMatras geloven we dat iedereen goed moet kunnen slapen. Daarom bieden wij op maat gemaakte matrassen aan die precies aan uw behoeften voldoen. We nemen uw maten op en maken dan een matras die u de perfecte nachtrust zal geven. Waarom een...

Gebruik code: 22-25APRIL

Alleen maandag 22 t/m donderdag 25 april 2024 krijgt u bovenop de 25% korting nog eens een extra KORTING van 10% + gratis hoofdkussen(s)!!

De extra 10% geldt voor alle boxsprings, matrassen en toppers. De gratis kussen(s) i.v.m. de hoge waarde alleen voor boxsprings en matrassen.

GRATIS CADEAU
* Tot 120 cm breed 1 x aanpasbaar kussen t.w.v. €119,00
* Vanaf 120 cm breed 2 x aanpasbaar kussen t.w.v. €238,00

120 nachten gratis proefslapen

Omdat wij meer dan overtuigd zijn van het slaapcomfort van ErkendMatras®, wat natuurlijk geheel op uw persoonlijke lichaamsbouw is afgestemd en daarom onmogelijk beter kan zijn op een ander matras, verlenen wij u een proefslaapgarantie van 120 nachten. Als u niet voor honderd procent tevreden bent, laat ons dit dan binnen deze 120 nachten weten, waarna u het matras vervolgens terug kunt sturen en het volledige aankoopbedrag retour krijgt.

Wel vragen we u het op maat van uw lichaamsbouw geproduceerde ErkendMatras® een eerlijke kans te geven door het matras minimaal 30 dagen uit te proberen. Afhankelijk van het matras wat u hiervoor gewend bent heeft uw lichaam de tijd nodig om aan een nieuw matras te wennen.