Gifvrije matrassen en toppers

door | dec 19, 2022 | Matrassen, Voordelen

Waarom een gifvrij matras of topper van essentieel belang is

Het is al vaker voorgekomen dat sommige fabrikanten en retailers hun matrassen en toppers hebben moeten terugroepen omdat deze gifstoffen bevatten. Matrassen en toppers kunnen giftige stoffen bevatten wanneer materialen worden gebruikt in het productieproces die slecht zijn voor de gezondheid. Ook worden er wel eens ongediertebestrijdingsmiddelen en schimmelwerende producten gebruikt op matrassen en toppers wanneer deze in containers vanuit het buitenland naar Nederland vervoerd worden. Deze chemicaliën trekken vervolgens in de producten, waar ze de gehele levensduur blijven zitten. Wanneer uw matras of topper giftige stoffen bevat, kan dit zeer slecht zijn voor u gezondheid, aangezien u de schadelijke stoffen continu inademt bij het slapen. Om uzelf te beschermen is het dus belangrijk dat uw matras of topper geen gifstoffen bevat. Bij ErkendMatras® bent u verzekerd van 100% gifvrije matrassen en toppers!

De matrassen en toppers van ErkendMatras® zijn 100% gifvrij

Bij ErkendMatras® vinden wij de nachtrust en gezondheid van onze klanten van essentieel belang. Daarom fabriceren wij matrassen en toppers die gegarandeerd 100% gifvrij zijn. Wij maken uitsluitend gebruik van de beste, duurzaamste en geteste materialen, waardoor deze geen gifstoffen bevatten. Daarnaast produceren wij uw matras of topper hier in Nederland en leveren wij direct vanuit de fabriek bij u thuis. Hierdoor bent u bij ErkendMatras® ervan verzekerd dat er geen chemicaliën worden gebruikt op uw matras of topper om deze te vervoeren vanuit een ver land naar Nederland.

Bestel nu uw 100% gifvrije matras of topper bij ErkendMatras®

Naast het feit dat wij u 100% gifvrije matrassen en toppers garanderen, heeft een matras of topper van ErkendMatras® nog vele andere voordelen. Wij fabriceren matrassen geheel op maat van u lichaamsbouw en toppers geheel op maat van uw gewicht en lengte. Daarnaast geniet u bij ons van 15 jaar garantie en 120 nachten proefslapen. Zo heeft u alle tijd om thuis rustig aan uw nieuwe matras of topper te wennen. Kijk snel verder op onze website voor meer informatie!

Gebruik code: 22-25APRIL

Alleen maandag 22 t/m donderdag 25 april 2024 krijgt u bovenop de 25% korting nog eens een extra KORTING van 10% + gratis hoofdkussen(s)!!

De extra 10% geldt voor alle boxsprings, matrassen en toppers. De gratis kussen(s) i.v.m. de hoge waarde alleen voor boxsprings en matrassen.

GRATIS CADEAU
* Tot 120 cm breed 1 x aanpasbaar kussen t.w.v. €119,00
* Vanaf 120 cm breed 2 x aanpasbaar kussen t.w.v. €238,00

120 nachten gratis proefslapen

Omdat wij meer dan overtuigd zijn van het slaapcomfort van ErkendMatras®, wat natuurlijk geheel op uw persoonlijke lichaamsbouw is afgestemd en daarom onmogelijk beter kan zijn op een ander matras, verlenen wij u een proefslaapgarantie van 120 nachten. Als u niet voor honderd procent tevreden bent, laat ons dit dan binnen deze 120 nachten weten, waarna u het matras vervolgens terug kunt sturen en het volledige aankoopbedrag retour krijgt.

Wel vragen we u het op maat van uw lichaamsbouw geproduceerde ErkendMatras® een eerlijke kans te geven door het matras minimaal 30 dagen uit te proberen. Afhankelijk van het matras wat u hiervoor gewend bent heeft uw lichaam de tijd nodig om aan een nieuw matras te wennen.