Boxspring

door | aug 18, 2022 | Boxsprings

Boxspring

Een goede boxspring is een investering in uw gezondheid en welzijn. U brengt een derde van uw leven in bed door, en een goede boxspring kan u helpen om beter te slapen. De juiste boxspring kan u ook geld besparen op chiropractische bezoeken en ervoor zorgen dat u zich in het algemeen comfortabeler voelt. Een goede boxspring moet het slapen vergemakkelijken en uw lichaam de juiste rust geven die het nodig heeft voor een optimale gezondheid.

Het juiste bed kan u helpen een betere nachtrust te krijgen

Meestal wordt een boxspring gebruikt voor één doel: slapen. Maar soms kan het ook voor andere activiteiten worden gebruikt. Het is erg belangrijk dat u de juiste soort boxspring kiest als u een goede nachtrust wilt hebben – of zelfs maar wilt uitrusten!

  • Slapen: Als mensen aan boxsprings denken, denken ze vaak aan slapen, omdat dit is wat de meeste mensen op boxsprings doen. We brengen ongeveer een derde van ons leven slapend door en we moeten ervoor zorgen dat we een goede kwaliteit slaap krijgen door het juiste type boxspring, matras en kussen te hebben.
  • Ontspanning en rust: Soms gebruiken mensen hun bed als een plek waar ze kunnen ontspannen of rusten tijdens de momenten dat ze niet slapen – misschien na het avondeten terwijl u samen met uw familie of vrienden tv kijkt (of alleen met Netflix). Of u leest een spannend boek voor het slapen gaan, terwijl u ontspant op uw boxspring.

Hoe groot moet een boxspring zijn?

Een boxspring moet hoog genoeg zijn zodat u rechtop kan zitten zonder dat uw voeten de vloer raken, maar een boxspring moet laag genoeg zijn zodat u veilig in en uit bed kan stappen, met of zonder hulp. Ook moet u ervoor zorgen dat uw bed breed genoeg is als u het met uw partner deelt. Als de boxspring te smal is, ontstaan er ongemakkelijke drukpunten op uw heupen en schouders, die pijn kunnen veroorzaken en het moeilijk maken om een goede nachtrust te krijgen. Een standaard full-size bed moet minstens 152 cm breed zijn. Als u een groter dan gemiddeld lichaam heeft of met iemand samen slaapt die dat heeft, kunt u overwegen een groter matras aan te schaffen bij uw boxspring.

Ga voor een ondersteunende boxspring

  • Gebruik een stevige boxspring: Het is belangrijk om een stevige boxspring te hebben die ondersteuning biedt. Als u niet de juiste ondersteuning heeft, kan dat rugpijn en andere gezondheidsproblemen veroorzaken
  • Gebruik een matras met de juiste afmetingen voor uw boxspring. Als uw bed te kort of te smal is, kan dit leiden tot nek- en rugklachten omdat uw lichaam niet goed door het matras wordt ondersteund.
  • Gebruik een matras dat dik genoeg is om uw hele lichaam te ondersteunen als u er ’s nachts op slaapt (tenminste 10 centimeter). Dit zal helpen om elke vorm van nekpijn of ongemak tijdens de slaap te verlichten.

Online een boxspring bestellen

Als u een nieuwe boxspring wilt kopen, wilt u niet iets kopen dat niet goed voor u is. Het matras moet bovendien comfortabel zijn en de juiste maat hebben voor uw lichaamstype en slaaphouding. Als u online bestelt, is het belangrijk dat het retourbeleid duidelijk is over hoe lang en onder welke voorwaarden retourzendingen worden geaccepteerd. Bekijk hier snel het retourbeleid van ErkendMatras en neem bij vragen of onduidelijkheden contact met ons op.
Een boxspring van ErkendMatras kunt u geheel zelf samenstellen op basis van uw slaapsituatie, -houding en -wensen en wordt op maat van uw lichaamsbouw voor u geproduceerd.

Boxspring

Elektrische boxspring

Elektrische boxspring Waarom een elektrische boxspring? Als u op zoek bent naar een manier om de kwaliteit van uw leven te verbeteren, kan een elektrische boxspring het antwoord zijn. Elektrische boxsprings kunnen u helpen beter te slapen en rugpijn die ontstaat...

Alleen DEZE WEEK krijgt u 40% EXTRA korting!

De extra 40% geldt voor alle boxsprings, matrassen & matrastoppers.

GRATIS kussens(s)
Bij aankoop van een boxspring krijgt u alleen deze week 1 of 2 keer ons als beste geteste aanpasbare kussen cadeau.

* Tot 120 cm breed 1 x aanpasbaar kussen t.w.v. €119,00
* Vanaf 120 cm breed 2 x aanpasbaar kussen t.w.v. €238,00

120 nachten gratis proefslapen

Omdat wij meer dan overtuigd zijn van het slaapcomfort van ErkendMatras®, wat natuurlijk geheel op uw persoonlijke lichaamsbouw is afgestemd en daarom onmogelijk beter kan zijn op een ander matras, verlenen wij u een proefslaapgarantie van 120 nachten. Als u niet voor honderd procent tevreden bent, laat ons dit dan binnen deze 120 nachten weten, waarna u het matras vervolgens terug kunt sturen en het volledige aankoopbedrag retour krijgt.

Wel vragen we u het op maat van uw lichaamsbouw geproduceerde ErkendMatras® een eerlijke kans te geven door het matras minimaal 30 dagen uit te proberen. Afhankelijk van het matras wat u hiervoor gewend bent heeft uw lichaam de tijd nodig om aan een nieuw matras te wennen.