120 nachten gratis proefslapen

door | okt 14, 2022 | Overig

120 Nachten gratis proefslapen

Een matras gaat bij een gemiddeld huishouden 10 tot 15 jaar mee. Het is natuurlijk logisch dat u, met uw kleding 5 minuten liggend in een beddenwinkel, daar op zo’n moment geen goede beslissing over kunt nemen.

Probeer nu uw ErkendMatras® en/of ErkendMatras® topper gratis 120 nachten uit.

Probeer het ErkendMatras® of de ErkendMatras® topper zelf 120 nachten gratis uit en ontdek of het bij u past. Omdat het ErkendMatras® op maat gemaakt wordt van iemands lichaamsbouw komt het maar zeer zelden voor dat de eindklant niet tevreden is. Mocht u toch uw matras en/of uw matrastopper terug willen sturen, dan kan dit volledig kosteloos zonder opgaaf van reden.

Een mens brengt gemiddeld een derde van zijn leven door op zijn of haar matras. Omdat een goede nachtrust de basis vormt voor een fit gevoel overdag biedt ErkendMatras® u nu een matras op maat van uw persoonlijke en unieke lichaamsbouw met 120 nachten gratis proefslaapgarantie.

Geef uw lichaam wel even de tijd om te wennen

Voordat u besluit het ErkendMatras® of de ErkendMatras® topper te retourneren, willen wij u wel vragen om het persoonlijke slaapcomfort een eerlijke kans te geven. Ieder menselijk lichaam heeft minimaal twee weken nodig om aan een ander matras te wennen. Wij vragen u dan ook om het ErkendMatras® minimaal 30 dagen uit te proberen. Zo krijgt uw lichaam de tijd om te wennen aan het nieuwe matras.

Dankzij onze jarenlange ervaring in persoonlijk en specialistisch slaapcomfort kunnen wij u als geen ander helpen bij het maken van uw keuze en het beantwoorden van uw vragen. Als u vragen heeft beantwoorden wij deze graag via telefoon, WhatsApp of email.

120 dagen proefslapen

15 Jaar Garantie

15 & 25 Jaar Garantie Alle producten van ErkendMatras® zijn met de grootste zorg en beste materialen in Nederland ontwikkeld en door verschillende specialisten uitvoerig op kwaliteit en duurzaamheid getest. Omdat wij bij ErkendMatras® verzekerd zijn van ultieme...

120 dagen proefslapen

120 dagen proefslapen Proefslaapgarantie bij ErkendMatras Bij ErkendMatras begrijpen we dat het niet makkelijk is om een keus te maken uit het enorme aanbod. U moet aan een heleboel dingen denken tijdens het kiezen van een nieuw matras. Als u besluit om een matras...

Aanpasbaar 4 Hardheden

Aanpasbaar 4 Hardheden De meest comfortabele slaap die u ooit zult hebben. Ontworpen voor gebruik op elk type bed. Een ErkendMatras is geproduceerd met de allerbeste materialen en in combinatie met de ErkendMatras topper krijgt u toegang tot 4 verschillende hardheden...

Gebruik code: 22-25APRIL

Alleen maandag 22 t/m donderdag 25 april 2024 krijgt u bovenop de 25% korting nog eens een extra KORTING van 10% + gratis hoofdkussen(s)!!

De extra 10% geldt voor alle boxsprings, matrassen en toppers. De gratis kussen(s) i.v.m. de hoge waarde alleen voor boxsprings en matrassen.

GRATIS CADEAU
* Tot 120 cm breed 1 x aanpasbaar kussen t.w.v. €119,00
* Vanaf 120 cm breed 2 x aanpasbaar kussen t.w.v. €238,00

120 nachten gratis proefslapen

Omdat wij meer dan overtuigd zijn van het slaapcomfort van ErkendMatras®, wat natuurlijk geheel op uw persoonlijke lichaamsbouw is afgestemd en daarom onmogelijk beter kan zijn op een ander matras, verlenen wij u een proefslaapgarantie van 120 nachten. Als u niet voor honderd procent tevreden bent, laat ons dit dan binnen deze 120 nachten weten, waarna u het matras vervolgens terug kunt sturen en het volledige aankoopbedrag retour krijgt.

Wel vragen we u het op maat van uw lichaamsbouw geproduceerde ErkendMatras® een eerlijke kans te geven door het matras minimaal 30 dagen uit te proberen. Afhankelijk van het matras wat u hiervoor gewend bent heeft uw lichaam de tijd nodig om aan een nieuw matras te wennen.