Ontdek de geheimen van een pijnvrije nachtrust met ErkendMatras®

door | apr 12, 2024 | Rugpijn na het slapen

Uw oude matras de oorzaak van rugpijn na het slapen?

Een goede nachtrust is essentieel voor uw welzijn, maar wist u dat uw matras een cruciale rol speelt in het verminderen maar ook voorkomen van rugklachten? Studies, zoals die van de Britse Chiropractici Associatie (BCA), hebben aangetoond dat oude matrassen vaak de boosdoeners zijn als het gaat om rugpijn na het slapen.

Oude matrassen en rugklachten: de feiten op een rij

Uit het onderzoek van de BCA bleek dat maar liefst 42% van de Britten rugklachten ervaart als gevolg van hun matras. Deelnemers aan het onderzoek sliepen een maand op een nieuw matras en merkten een significante verbetering op in hun ochtendstijfheid en rugpijnniveau. Interessant genoeg meldde 51% een verbetering in de kwaliteit van hun nachtrust, terwijl 54% aangaf minder rugklachten te ervaren.

Het ErkendMatras®, het perfecte matras bij rugklachten

Het kiezen van het juiste matras, zeker bij rugklachten, is geen eenvoudige taak. Een verkeerde keuze kan leiden tot slapeloosheid en verergering van rugklachten. Er zijn tal van factoren waarmee u rekening moet houden, zoals uw slaaphouding, lengte, gewicht en persoonlijke voorkeuren. Doordat ErkendMatras® rekening houdt met de vele aspecten van uw lichaam, kunnen wij het ErkendMatras® geheel afgesteld op uw slaapbehoeften leveren. Rugpijn na het slapen zal aanzienlijk verminderen of zelfs verdwijnen. Zeer veel klanten beamen dit: kijk maar eens bij onze reviews op TrustPilot of WebwinkelKeur! Stel eenvoudig uw ErkendMatras® samen op onze website en geniet binnenkort van een pijnvrije, verkwikkende nachtrust!

Welke ander voordelen biedt ErkendMatras®

Naast dat het ErkendMatras® het beste matras is bij rugklachten, bieden wij nog vele andere voordelen en gemakken. Zo krijgt u bij ons standaard 120 nachten proefslaapgarantie, zodat u de tijd heeft om aan uw nieuwe ErkendMatras® te wennen en haar voordelen te ervaren. U loopt dus geen enkel risico en u kunt er dus alleen maar op vooruit gaan! Daarnaast is onze bezorging gratis, krijgt u 15 jaar garantie op uw ErkendMatras® en betaalt u zeker niet de hoofdprijs. Bij vragen kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

Alleen DEZE WEEK krijgt u 40% EXTRA korting!

De extra 40% geldt voor alle boxsprings, matrassen & matrastoppers.

GRATIS kussens(s)
Bij aankoop van een boxspring krijgt u alleen deze week 1 of 2 keer ons als beste geteste aanpasbare kussen cadeau.

* Tot 120 cm breed 1 x aanpasbaar kussen t.w.v. €119,00
* Vanaf 120 cm breed 2 x aanpasbaar kussen t.w.v. €238,00

120 nachten gratis proefslapen

Omdat wij meer dan overtuigd zijn van het slaapcomfort van ErkendMatras®, wat natuurlijk geheel op uw persoonlijke lichaamsbouw is afgestemd en daarom onmogelijk beter kan zijn op een ander matras, verlenen wij u een proefslaapgarantie van 120 nachten. Als u niet voor honderd procent tevreden bent, laat ons dit dan binnen deze 120 nachten weten, waarna u het matras vervolgens terug kunt sturen en het volledige aankoopbedrag retour krijgt.

Wel vragen we u het op maat van uw lichaamsbouw geproduceerde ErkendMatras® een eerlijke kans te geven door het matras minimaal 30 dagen uit te proberen. Afhankelijk van het matras wat u hiervoor gewend bent heeft uw lichaam de tijd nodig om aan een nieuw matras te wennen.