Pocketvering matras

door | aug 10, 2022 | Matrassen

Pocketvering matras

Een pocketvering matras is een bedtype dat bestaat uit individuele veren die in een stoffen omhulsel zijn gevat. De veren zijn zo uitgesneden dat de randen van elke veer in de bekleding uitsteken, waardoor voor elke veer een afzonderlijke pocket wordt gevormd. Elke veer werkt als een onafhankelijke eenheid en biedt de juiste ondersteuning voor uw lichaam, afhankelijk van zijn grootte en vorm. Dit betekent dat zelfs als u op de zij van een andere persoon ligt, beide personen dankzij dit ontwerp voldoende ondersteuning krijgen tijdens de slaap!

Wat is een pocketvering matras?

Een pocketvering matras bestaat uit duizenden veren die in stof gewikkeld zijn. Elke veer is afzonderlijk in stof gewikkeld en verbonden met naburige veren om een matrix, of “pocket” voor het ondersteuningssysteem te vormen. De pocketconstructie geeft de matras zijn naam en maakt een grotere flexibiliteit mogelijk dan traditionele binnenveringmatrassen. U kunt de veren voelen wanneer u erop gaat liggen, maar ze moeten een comfortabele ondersteuning bieden zonder stijf of stijf aan te voelen zoals bij een stapelbed.

Het kost tijd en oefening om te wennen aan het slapen op een nieuwe matras – vooral een die zo uniek is als deze! Het is belangrijk dat u uzelf wat tijd gunt voordat u een oordeel velt over of de matras geschikt voor u is of niet; probeer er ten minste 30 dagen op te slapen voordat u beslist of u er op lange termijn baat bij zult hebben of niet.

Hoe werkt een pocketvering matras?

Een pocketvering matras is gevuld met metalen of opgerolde metalen veren. Deze veren worden afzonderlijk in stof gewikkeld en in een pocket in de matras geplaatst, waar ze steun bieden. Het aantal rijen en kolommen van veren kan variëren, afhankelijk van hoe stevig u uw matras wilt hebben. De meest voorkomende soorten pocketveren zijn gemaakt van staal, koper of titanium.

De verschillende materialen die voor de constructie van deze bedden worden gebruikt, werken op dezelfde manier: Ze zijn ontworpen om u een stevige ondersteuning te geven zonder te hard te zijn voor uw rug of heupen. Dit type bed is populair sinds de introductie in de jaren 1950, omdat de structuur helpt uw gewicht gelijkmatig over het oppervlak van het bed te verdelen, zodat u er tijdens het gebruik niet te veel in wegzakt (dit houdt de druk op bepaalde delen van uw lichaam weg). Het maakt het ook gemakkelijker voor koppels die één matras delen om comfortabel te slapen zonder elkaars slaappatroon te verstoren – een voordeel dat traditionele boxsprings niet hebben!

Voordelen van pocketvering matras

Pocketveringmatrassen zijn om vele redenen een goede optie. Ze bieden:

  • Ondersteuning – Pocketvering matrassen bieden uitstekende ondersteuning, waardoor u beter kunt slapen. Met de juiste ondersteuning kan uw wervelkolom zich natuurlijk uitlijnen terwijl u rust. Dit helpt om uw spieren ontspannen te houden en vermindert spanning in de rug.
  • Comfort – Een pocketveringmatras biedt veel comfort door het gewicht gelijkmatig over alle veren te verdelen, waardoor de druk op uw lichaam wordt verlicht terwijl u slaapt.
  • Ademhalingsruimte – De openingen tussen elke pocket zorgen ervoor dat de lucht vrij door het bed kan stromen, waardoor een open en ademende slaapomgeving ontstaat die oververhitting of een te koud gevoel ‘s nachts voorkomt (wat wel gebeurt bij traagschuim). Het resultaat is dat de temperatuur gemakkelijker te regelen is op een pocketveringmatras dan op andere soorten bedden zoals schuim- of latexmatrassen, waar de warmte zich opstapelt door hun dichtheid of het gebrek daaraan!

Een pocketvering matras van hoge kwaliteit biedt u de meest comfortabele slaapervaring denkbaar.

Een pocketvering matras is de beste optie voor iedereen die op zoek is naar een slaapoplossing van hoge kwaliteit en met een lange levensduur. Deze matrassen bieden een ongeëvenaard comfort gedurende de hele nacht, en ze bieden een merkbaar betere ondersteuning dan andere soorten matrassen. Dit maakt ze perfect voor mensen die last hebben van rugpijn of mensen die gewoon elke ochtend fris en energiek wakker willen worden.

Een pocketvering matras is ook de meest comfortabele, ondersteunende en duurzame opties op de markt van vandaag. Ze zijn ook betaalbaar! Ze gaan niet alleen langer mee dan andere types matrassen, ze leveren ook een constante kwaliteit bij elk gebruik – zelfs na jaren van gebruik (en misbruik).

 

Een pocketvering matras van hoge kwaliteit biedt u de meest comfortabele slaapervaring denkbaar.

Vind het Perfecte Matras voor een Betere Nachtrust

Vind het Perfecte Matras voor een Betere Nachtrust Ontdek hoe het kiezen van het juiste matras uw slaapproblemen kan oplossen en uw gezondheid kan verbeteren. Leer meer over verschillende matrastypes, van traagschuim tot pocketvering, en vind de ideale stevigheid die...

Matras voor reuma en artrose

Ontdek het Juiste Matras bij Reuma en Artrose De Juiste Matras voor Reuma en Artrose Reuma en artrose zijn veelvoorkomende aandoeningen die uw dagelijkse activiteiten kunnen bemoeilijken en pijn kunnen veroorzaken. Een goede nachtrust is essentieel voor het beheersen...

Matrassen met 25 Jaar Garantie

Maximale Gemoedsrust: Ontdek Onze Matrassen met 25 Jaar Garantie Bent u op zoek naar de ultieme nachtrust met een gerust hart? Bij ons bent u aan het juiste adres! Ontdek onze hoogwaardige matrassen met 25 jaar garantie. Garantie die u gemoedsrust maximaliseert. Met...

Alleen DEZE WEEK krijgt u 40% EXTRA korting!

De extra 40% geldt voor alle boxsprings, matrassen & matrastoppers.

GRATIS kussens(s)
Bij aankoop van een boxspring krijgt u alleen deze week 1 of 2 keer ons als beste geteste aanpasbare kussen cadeau.

* Tot 120 cm breed 1 x aanpasbaar kussen t.w.v. €119,00
* Vanaf 120 cm breed 2 x aanpasbaar kussen t.w.v. €238,00

120 nachten gratis proefslapen

Omdat wij meer dan overtuigd zijn van het slaapcomfort van ErkendMatras®, wat natuurlijk geheel op uw persoonlijke lichaamsbouw is afgestemd en daarom onmogelijk beter kan zijn op een ander matras, verlenen wij u een proefslaapgarantie van 120 nachten. Als u niet voor honderd procent tevreden bent, laat ons dit dan binnen deze 120 nachten weten, waarna u het matras vervolgens terug kunt sturen en het volledige aankoopbedrag retour krijgt.

Wel vragen we u het op maat van uw lichaamsbouw geproduceerde ErkendMatras® een eerlijke kans te geven door het matras minimaal 30 dagen uit te proberen. Afhankelijk van het matras wat u hiervoor gewend bent heeft uw lichaam de tijd nodig om aan een nieuw matras te wennen.