€75,- EXTRA KORTING. Gebruik code: ERKEND75

€75 ,-  EXTRA KORTING.
Gebruik code: ERKEND75

Pijn tussen schouderbladen

door | aug 10, 2022 | Rugklachten

Pijn tussen schouderbladen

U wordt wakker met pijn tussen schouderbladen. Dit kan een symptoom zijn van veel gezondheidsproblemen, dus het is belangrijk te begrijpen wat de oorzaak kan zijn en een oplossing te vinden.

Matras kwaliteit

Als u last hebt van pijn tussen schouderbladen, moet u eerst alle onderliggende oorzaken uitsluiten. Als er niets ernstigs aan de hand is, is het tijd om na te gaan hoe uw matras bijdraagt aan uw ongemak.

Matrassen zijn niet allemaal gelijk: ze zijn er in allerlei maten, vormen en materialen – sommige zijn steviger dan andere, sommige hebben meer veerkracht (of juist minder), sommige zijn warmer en andere koeler. En die verschillen kunnen na verloop van tijd een impact hebben op de gezondheid van uw lichaam. Als u bijvoorbeeld op een matras slaapt die te veel is versleten of een matras die niet voldoende ondersteuning biedt voor uw specifieke lichaamstype of behoeften, kan dit onverwachte pijn tussen schouderbladen veroorzaken!

Matras topper

Een matras-topper is een geweldige manier om de kwaliteit van uw slaap te verbeteren, en dus ook de pijn tussen schouderbladen. Het kan gebruikt worden op elk soort matras, of het nu nieuw of oud is, en het zal ervoor zorgen dat u comfortabel slaapt. Een traagschuim matras topper heeft vele voordelen in vergelijking met andere soorten matrassen en slaapoppervlakken.

Een traagschuim matras topper kan een uitstekende oplossing voor mensen met pijn tussen schouderbladen of andere medische aandoeningen die hun vermogen om comfortabel te krijgen ‘s nachts beïnvloeden. Deze pads zijn speciaal ontworpen voor mensen met gewrichtspijn of blessures die het moeilijk maken om overdag te gaan liggen; maar hun voordelen gaan verder dan alleen het helpen van mensen met chronische problemen! Zelfs als uw rug nu goed aanvoelt, maar u in het verleden nooit grote gezondheidsproblemen hebt gehad – of zelfs als er nu geen problemen zijn – zijn er nog tal van redenen waarom dit type beter aan uw behoeften zou kunnen voldoen dan andere.

Het kiezen van het beste matras, en slaaphouding zal u helpen om van pijn tussen schouderbladen af te komen

Als u last heeft van pijn tussen schouderbladen, is een van de belangrijkste dingen die u kunt doen, een matras kiezen dat steun biedt en comfortabel is. Zo blijft uw ruggengraat tijdens het slapen in de juiste stand, waardoor u ‘s nachts minder pijn hebt. Het is ook belangrijk om een slaaphouding te kiezen die voor u comfortabel is, zodat u ‘s morgens bij het ontwaken geen pijnlijke of stijve schouders hebt.

U wilt er zeker van zijn dat welke matrasbeschermer of kussenhoes (topper) u ook bovenop uw bed gebruikt, deze uw houding goed ondersteunt en drukpunten verlicht, zodat u er ‘s nachts geen last meer van heeft.

Het kiezen van het beste matras, en slaaphouding zal u helpen om van pijn tussen schouderbladen af te komen

Beste matras bij slecht slapen

Beste matras bij slecht slapen Slecht slapen, het overkomt velen Niets is zo vervelend als slecht slapen en u bent zeker niet de enige die hier last van heeft. Vele mensen slapen niet goed en krijgen niet de juiste nachtrust. Wanneer u slecht slaapt heeft dit een...

Hoofdkussen voor nekklachten

Hoofdkussen voor nekklachten Als u last heeft van nekklachten, bent u misschien op zoek naar het een hoofdkussen tegen nekklachten. Nekklachten komen vaak voor als gevolg van onze sedentaire levensstijl, en het kan het moeilijk maken om goed te slapen. Het gebruik van...

Koudschuim matras

Koudschuim matras Een koudschuim matras biedt een unieke combinatie van ondersteuning, comfort en duurzaamheid. Het schuim is koud getemperd om zijn stevige gevoel te bereiken, maar het reageert nog steeds genoeg om geweldige drukverlichting te bieden. Omdat het...

Voorwaarden

U krijgt €75,- EXTRA korting bij bestelling van een twijfelaar of tweepersoons matras en/of €75,- EXTRA korting op een twijfelaar of tweepersoons boxspring. Deze korting komt boven op de al eerder verlaagde prijzen! Bij aanschaf van een enkel matras of enkele boxspring krijgt u met deze code €37,50 extra korting.

Activeer de code in de checkout nadat u op 'voeg toe aan winkelwagen' hebt geklikt om uw korting te activeren.

Kiest u voor het topmatras dan krijgt u 5% EXTRA korting boven op de ook voor het ErkendMatras® topmatras al eerder verlaagde prijzen.

Deze actie is geldig t/m
Call Now Button