Pijn tussen schouderbladen

door | aug 10, 2022 | Rugklachten

Pijn tussen schouderbladen

U wordt wakker met pijn tussen schouderbladen. Dit kan een symptoom zijn van veel gezondheidsproblemen, dus het is belangrijk te begrijpen wat de oorzaak kan zijn en een oplossing te vinden.

Matras kwaliteit

Als u last hebt van pijn tussen schouderbladen, moet u eerst alle onderliggende oorzaken uitsluiten. Als er niets ernstigs aan de hand is, is het tijd om na te gaan hoe uw matras bijdraagt aan uw ongemak.

Matrassen zijn niet allemaal gelijk: ze zijn er in allerlei maten, vormen en materialen – sommige zijn steviger dan andere, sommige hebben meer veerkracht (of juist minder), sommige zijn warmer en andere koeler. En die verschillen kunnen na verloop van tijd een impact hebben op de gezondheid van uw lichaam. Als u bijvoorbeeld op een matras slaapt die te veel is versleten of een matras die niet voldoende ondersteuning biedt voor uw specifieke lichaamstype of behoeften, kan dit onverwachte pijn tussen schouderbladen veroorzaken!

Matras topper

Een matras-topper is een geweldige manier om de kwaliteit van uw slaap te verbeteren, en dus ook de pijn tussen schouderbladen. Het kan gebruikt worden op elk soort matras, of het nu nieuw of oud is, en het zal ervoor zorgen dat u comfortabel slaapt. Een traagschuim matras topper heeft vele voordelen in vergelijking met andere soorten matrassen en slaapoppervlakken.

Een traagschuim matras topper kan een uitstekende oplossing voor mensen met pijn tussen schouderbladen of andere medische aandoeningen die hun vermogen om comfortabel te krijgen ‘s nachts beïnvloeden. Deze pads zijn speciaal ontworpen voor mensen met gewrichtspijn of blessures die het moeilijk maken om overdag te gaan liggen; maar hun voordelen gaan verder dan alleen het helpen van mensen met chronische problemen! Zelfs als uw rug nu goed aanvoelt, maar u in het verleden nooit grote gezondheidsproblemen hebt gehad – of zelfs als er nu geen problemen zijn – zijn er nog tal van redenen waarom dit type beter aan uw behoeften zou kunnen voldoen dan andere.

Het kiezen van het beste matras, en slaaphouding zal u helpen om van pijn tussen schouderbladen af te komen

Als u last heeft van pijn tussen schouderbladen, is een van de belangrijkste dingen die u kunt doen, een matras kiezen dat steun biedt en comfortabel is. Zo blijft uw ruggengraat tijdens het slapen in de juiste stand, waardoor u ‘s nachts minder pijn hebt. Het is ook belangrijk om een slaaphouding te kiezen die voor u comfortabel is, zodat u ‘s morgens bij het ontwaken geen pijnlijke of stijve schouders hebt.

U wilt er zeker van zijn dat welke matrasbeschermer of kussenhoes (topper) u ook bovenop uw bed gebruikt, deze uw houding goed ondersteunt en drukpunten verlicht, zodat u er ‘s nachts geen last meer van heeft.

Het kiezen van het beste matras, en slaaphouding zal u helpen om van pijn tussen schouderbladen af te komen

Gifvrije matrassen en toppers

Waarom een gifvrij matras of topper van essentieel belang is Het is al vaker voorgekomen dat sommige fabrikanten en retailers hun matrassen en toppers hebben moeten terugroepen omdat deze gifstoffen bevatten. Matrassen en toppers kunnen giftige stoffen bevatten...

Beste matras bij slecht slapen

Beste matras bij slecht slapen Slecht slapen, het overkomt velen Niets is zo vervelend als slecht slapen en u bent zeker niet de enige die hier last van heeft. Vele mensen slapen niet goed en krijgen niet de juiste nachtrust. Wanneer u slecht slaapt heeft dit een...

Hoofdkussen voor nekklachten

Hoofdkussen voor nekklachten Als u last heeft van nekklachten, bent u misschien op zoek naar het een hoofdkussen tegen nekklachten. Nekklachten komen vaak voor als gevolg van onze sedentaire levensstijl, en het kan het moeilijk maken om goed te slapen. Het gebruik van...

Gebruik code: 22-25APRIL

Alleen maandag 22 t/m donderdag 25 april 2024 krijgt u bovenop de 25% korting nog eens een extra KORTING van 10% + gratis hoofdkussen(s)!!

De extra 10% geldt voor alle boxsprings, matrassen en toppers. De gratis kussen(s) i.v.m. de hoge waarde alleen voor boxsprings en matrassen.

GRATIS CADEAU
* Tot 120 cm breed 1 x aanpasbaar kussen t.w.v. €119,00
* Vanaf 120 cm breed 2 x aanpasbaar kussen t.w.v. €238,00

120 nachten gratis proefslapen

Omdat wij meer dan overtuigd zijn van het slaapcomfort van ErkendMatras®, wat natuurlijk geheel op uw persoonlijke lichaamsbouw is afgestemd en daarom onmogelijk beter kan zijn op een ander matras, verlenen wij u een proefslaapgarantie van 120 nachten. Als u niet voor honderd procent tevreden bent, laat ons dit dan binnen deze 120 nachten weten, waarna u het matras vervolgens terug kunt sturen en het volledige aankoopbedrag retour krijgt.

Wel vragen we u het op maat van uw lichaamsbouw geproduceerde ErkendMatras® een eerlijke kans te geven door het matras minimaal 30 dagen uit te proberen. Afhankelijk van het matras wat u hiervoor gewend bent heeft uw lichaam de tijd nodig om aan een nieuw matras te wennen.