Optimaliseer uw sportprestaties door een goede nachtrust

door | apr 17, 2024 | Slapend uw sportprestaties verbeteren

Slapend uw sportprestaties verbeteren

Sporten is niet alleen goed voor uw lichaam, maar ook voor uw geest. En weet u wat nog meer supergoed voor u is? Juist, een heerlijke nachtrust! Of u nu een fanatieke sporter bent of gewoon af en toe een balletje trapt, goede slaap en snel in slaap vallen na sporten is van groot belang. Wilt u weten hoe een goede nacht slapen bijdraagt aan betere sportprestaties? Lees snel verder!

Spieren opbouwen en herstellen

Als u slaapt, komen er groeihormonen vrij die uw spierweefsel een boost geven. Dus als u die spiermassa wilt vergroten of uw spieren wilt laten bijkomen na een stevige workout, dan is slapen uw beste vriend.

Topprestaties op het veld

Met genoeg slaap bent u scherper, sneller en beter gecoördineerd. Of u nu de bal moet trappen, dribbelen of gewichten moet heffen, slaap maakt u beter in wat u doet. En voor sporten waar timing alles is, zoals tennis, boksen en honkbal, is een goede nachtrust goud waard.

Slim sporten

Slaap is niet alleen goed voor uw spieren, maar ook voor uw brein. Goede slaap verbetert uw concentratie, geheugen en besluitvorming. Sporten vraagt niet alleen om fysieke inspanning, maar ook om mentale scherpte. Dus een uitgerust brein helpt u om beter te focussen en minder snel afgeleid te zijn.

Slaap als uw geheime wapen

Slaap is dus echt een powerboost voor zowel uw lichaam als uw geest. Het helpt u sneller te herstellen, scherper te zijn en op uw best te presteren. En laten we niet vergeten dat een goede nachtrust ook stress vermindert. En zeg nou zelf, wie wil er niet ontspannen slapen na een intensieve workout? Een goed matras is daarbij natuurlijk van het allergrootste belang.

ErkendMatras®: voor sporters die beter willen presteren

Bij ErkendMatras® snappen we hoe belangrijk goede slaap is voor u als sporter. Daarom maken we matrassen en toppers op maat van uw persoonlijke lichaamsbouw. En met onze 120 nachten proefslaapgarantie heeft u alle tijd om te ervaren of uw sportprestaties verbeteren. Dus waar wacht u nog op? Kom langs in onze showroom in Breda of shop online en ervaar het verschil zelf!

Kom langs in onze showroom in Breda!

Wilt u het matras eerst uitproberen voordat u het koopt? Kom dan gerust langs in onze showroom in Breda. Dit kan op afspraak of gewoon tijdens een vrije inloop op zaterdag en zondag. Check de actuele openingstijden op onze website. Tot snel!

 

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

vrouw slaapt op sportapparaat

Alleen DINSDAG 14 t/m MAANDAG 2e Pinksterdag 20 mei 2024 krijgt u 40% EXTRA korting + gratis hoofdkussen(s)!!

De extra 40% geldt voor alle boxsprings, matrassen en toppers.

De gratis kussen(s) i.v.m. de hoge waarde alleen voor boxsprings en matrassen.

GRATIS CADEAU
* Tot 120 cm breed 1 x aanpasbaar kussen t.w.v. €119,00
* Vanaf 120 cm breed 2 x aanpasbaar kussen t.w.v. €238,00

120 nachten gratis proefslapen

Omdat wij meer dan overtuigd zijn van het slaapcomfort van ErkendMatras®, wat natuurlijk geheel op uw persoonlijke lichaamsbouw is afgestemd en daarom onmogelijk beter kan zijn op een ander matras, verlenen wij u een proefslaapgarantie van 120 nachten. Als u niet voor honderd procent tevreden bent, laat ons dit dan binnen deze 120 nachten weten, waarna u het matras vervolgens terug kunt sturen en het volledige aankoopbedrag retour krijgt.

Wel vragen we u het op maat van uw lichaamsbouw geproduceerde ErkendMatras® een eerlijke kans te geven door het matras minimaal 30 dagen uit te proberen. Afhankelijk van het matras wat u hiervoor gewend bent heeft uw lichaam de tijd nodig om aan een nieuw matras te wennen.