Matras op maat

door | aug 10, 2022 | Matras op maat

Matras op maat

Bij ErkendMatras geloven we dat iedereen goed moet kunnen slapen. Daarom bieden wij op maat gemaakte matrassen aan die precies aan uw behoeften voldoen. We nemen uw maten op en maken dan een matras die u de perfecte nachtrust zal geven.

Waarom een matras op maat kopen?

  • Je krijgt de perfecte pasvorm.
  • U krijgt de perfecte ondersteuning.
  • U krijgt het perfecte comfort.
  • U kunt een matras op maat krijgen in elke maat en dikte die u wilt, en het zal perfect passen in uw bedframe of divanbodem, perfect passend bij de maat en stijl ervan.

Matrassen op maat worden op maat gemaakt, zodat ze niet te groot of te klein zijn. Hierdoor zijn ze comfortabel en bieden ze voldoende ondersteuning voor uw lichaam wanneer u erop gaat liggen.

Makkelijker in een kleine kamer of krappe ruimte

Een matras op maat van uw kamer, is gemakkelijker te verplaatsen dan een gewoon bed, en kan in een kleine ruimte worden gebruikt. Het is ook gemakkelijk om de matras passend te maken voor uw bedframe als u er een heeft, omdat de afmetingen worden genomen nadat is gecontroleerd of alles in elkaar past.

Bovendien zijn er bij op maat gemaakte matrassen geen extra kussens of kussens nodig, omdat ze al genoeg vulling hebben om comfortabel te liggen.

Welke maat moet ik nemen voor mijn nieuwe matras?

Uw matrasmaat moet afhangen van de grootte van uw bed. Welk bed voor u het beste is, hangt af van de grootte van uw kamer. In een kleine slaapkamer past namelijk misschien alleen een lits-jumeaux of een full-size bed – en als dat het geval is, moet u ook een lits-jumeaux of full-size matras nemen. Als u niet weet hoe groot de slaapkamer in uw huis is, kunt u het volgende overwegen:

  • Als er twee mensen zijn die de ruimte met elkaar delen (bijvoorbeeld man en vrouw), dan is het waarschijnlijk dat ze allebei voldoende ruimte nodig hebben om comfortabel te slapen zonder ‘s nachts te dicht bij elkaar of te ver van elkaar af te zijn; dus geef ze allebei een matras van de juiste maat, zodat ze allebei voldoende ruimte hebben terwijl ze samen in hun gedeelde slaapkamerruimte slapen!
  • Als er meer dan twee mensen samen in één huis wonen (bijv. familieleden die een kamer delen), dan zijn er misschien meerdere queensize bedden nodig als iedereen liever alleen slaapt dan dat ze bedden delen met anderen!

Een matras op maat kan veel van je slaapproblemen oplossen.

Een matras op maat kan veel van uw slaapproblemen oplossen. Als u last heeft van rugpijn of slapeloosheid, kan een op maat gemaakt matras de oplossing zijn voor uw problemen.

Maar hoe weet u of een matras op maat geschikt is voor u? En hoe werkt het?

Voordat we het hebben over wat een matras van goede kwaliteit maakt, laten we eens kijken naar enkele veelvoorkomende voor- en nadelen van de aanschaf van dit type beddengoed.

Voordelen:

  • Aanpassingsopties kunnen het vinden van het perfecte bed gemakkelijker maken dan ooit tevoren (en helpen koperswroeging te voorkomen) doordat klanten alles kunnen kiezen, van de hardheidsgraad tot het type materiaal dat bij de constructie wordt gebruikt;
  • De mogelijkheid om zonder gedoe online te bestellen betekent dat er minder tijd besteed hoeft te worden aan rondrijden in verschillende winkels;

Als u niet tevreden bent met uw matras en een upgrade wilt, raden wij u aan een matras op maat gemaakt exemplaar te proberen. U kunt kiezen uit een breed scala aan materialen om uw perfecte slaper te creëren. Wij bieden ook opties voor speciale behoeften, zoals het al dan niet gebruiken van uw bed voor lichaamsbeweging. Als u hulp nodig hebt bij het vinden van de juiste maat en het juiste type matras voor uw behoeften, contacteer ons dan!

 

Waarom een matras op maat kopen?

Gifvrije matrassen en toppers

Waarom een gifvrij matras of topper van essentieel belang is Het is al vaker voorgekomen dat sommige fabrikanten en retailers hun matrassen en toppers hebben moeten terugroepen omdat deze gifstoffen bevatten. Matrassen en toppers kunnen giftige stoffen bevatten...

Beste matras bij slecht slapen

Beste matras bij slecht slapen Slecht slapen, het overkomt velen Niets is zo vervelend als slecht slapen en u bent zeker niet de enige die hier last van heeft. Vele mensen slapen niet goed en krijgen niet de juiste nachtrust. Wanneer u slecht slaapt heeft dit een...

Koudschuim matras

Koudschuim matras Een koudschuim matras biedt een unieke combinatie van ondersteuning, comfort en duurzaamheid. Het schuim is koud getemperd om zijn stevige gevoel te bereiken, maar het reageert nog steeds genoeg om geweldige drukverlichting te bieden. Omdat het...

Voorwaarden EXTRA KORTING

U krijgt alleen deze week 5% EXTRA korting op alle matrassen en boxsprings. Dit is dus extra bovenop de al eerder door ErkendMatras® verlaagde prijzen op de matrassen en boxsprings. De 5% extra korting geldt niet op de matrastoppers, kussens en accessoires. Deze zijn onlangs al dusdanig laag afgeprijsd, dat de extra procentuele korting op deze artikelen niet meer mogelijk is.

Activeer de code in de checkout nadat u op 'voeg toe aan winkelwagen' hebt geklikt om uw korting te activeren.