Koudschuim matras

door | aug 10, 2022 | Matrassen

Koudschuim matras

Een koudschuim matras biedt een unieke combinatie van ondersteuning, comfort en duurzaamheid. Het schuim is koud getemperd om zijn stevige gevoel te bereiken, maar het reageert nog steeds genoeg om geweldige drukverlichting te bieden. Omdat het gemaakt is met behulp van futon matras technieken, past het koudschuim bed zich perfect aan uw lichaamsvorm aan en vormt het zich om u heen terwijl u beweegt gedurende de nacht. Dit omvormende effect verlicht drukpunten en pijnen die veroorzaakt worden door een slechte slaaphouding of een oncomfortabele matrasbodem. Een koudschuim matras is ook zeer duurzaam, dus ze gaan jaren mee voordat ze vervangen moeten worden.

Koudschuim biedt een stevige ondersteuning.

Een koudschuim matras biedt een stevige ondersteuning. Dit is vooral belangrijk voor mensen die last hebben van rugpijn, gewrichtspijn en problemen met de uitlijning van de wervelkolom. Koudschuim is ook diep gewatteerd om de druk te verlichten, wat nog een reden is waarom het zo populair is bij de oudere bevolking. Als u op zoek bent naar een matras die u ‘s nachts koel houdt en toch de juiste hoeveelheid comfort en ondersteuning biedt, dan is koudschuim misschien wel uw beste keuze!

Koudschuim matras vormt zich naar uw lichaamsvorm.

Koudschuim is een schuimsoort die stevig is en niet veel meegeeft. Het staat bekend om zijn vermogen zich naar de vorm van uw lichaam te vormen, waardoor het u een goede ondersteuning biedt en u helpt comfortabeler te slapen.

U kunt er dus op gaan liggen zonder enig ongemak te voelen.

Koudschuim heeft een ongelooflijke levensduur.

Koudschuim is ongelooflijk duurzaam en gaat lang mee. Koudschuim heeft een levensduur van meer dan 25 jaar, wat veel langer is dan andere soorten matrassen. Het is gemaakt van hetzelfde materiaal als de space shuttle! Het veerkrachtige schuim dat in koudschuim wordt gebruikt, zorgt voor een stevige basis die na verloop van tijd niet zal doorzakken of wegzakken.

Koudschuim is gemaakt van een speciaal soort polyurethaan, Foamular genaamd, dat verschillende voordelen biedt ten opzichte van andere soorten polyurethaan:

  • Het is bestand tegen schimmel en meeldauw
  • Het heeft een anti-microbiële afwerking, waardoor het ophopen van geurtjes wordt voorkomen en de luchtcirculatie wordt bevorderd

Koudschuim verlicht drukpunten.

Een drukpunt is een plek op het lichaam die in de matras zakt en pijn veroorzaakt. Drukpunten komen vaak voor in traditionele matrassen, die gemaakt zijn van schuim of veren. Het lichaam zakt in deze materialen, waardoor drukpunten ontstaan die leiden tot rug- en nekpijn. Koudschuim verlicht drukpunten door een uniform oppervlak te creëren waarop u de hele nacht kunt slapen zonder in een bepaald deel van het matras weg te zakken.

Koudschuim matras is duurzaam, ondersteunend en comfortabel.

Een koudschuim matras is een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een duurzaam en comfortabel matras dat ondersteuning biedt. Het materiaal dat gebruikt wordt om koudschuim te maken is polyurethaan. Polyurethaan heeft de neiging ademend te zijn, zodat het geen lichaamswarmte vasthoudt, wat u oncomfortabel kan maken tijdens het slapen. Koudschuim verlicht ook drukpunten, waardoor u comfortabeler en ontspannender slaapt. Een ander voordeel van dit type matras is dat het zich aanpast aan de vorm van uw lichaam en toch voldoende ondersteuning biedt, zodat u ‘s nachts geen last hebt van rugpijn of pijnen.

Met het juiste koudschuim matras kunt u een goede nachtrust krijgen. De sleutel is om de juiste te kiezen voor uw behoeften en voorkeuren.

Koudschuim matras is duurzaam, ondersteunend en comfortabel.

Gifvrije matrassen en toppers

Waarom een gifvrij matras of topper van essentieel belang is Het is al vaker voorgekomen dat sommige fabrikanten en retailers hun matrassen en toppers hebben moeten terugroepen omdat deze gifstoffen bevatten. Matrassen en toppers kunnen giftige stoffen bevatten...

Beste matras bij slecht slapen

Beste matras bij slecht slapen Slecht slapen, het overkomt velen Niets is zo vervelend als slecht slapen en u bent zeker niet de enige die hier last van heeft. Vele mensen slapen niet goed en krijgen niet de juiste nachtrust. Wanneer u slecht slaapt heeft dit een...

Matras op maat

Matras op maat Bij ErkendMatras geloven we dat iedereen goed moet kunnen slapen. Daarom bieden wij op maat gemaakte matrassen aan die precies aan uw behoeften voldoen. We nemen uw maten op en maken dan een matras die u de perfecte nachtrust zal geven. Waarom een...

Alleen DEZE WEEK krijgt u 40% EXTRA korting!

De extra 40% geldt voor alle boxsprings, matrassen & matrastoppers.

GRATIS kussens(s)
Bij aankoop van een boxspring krijgt u alleen deze week 1 of 2 keer ons als beste geteste aanpasbare kussen cadeau.

* Tot 120 cm breed 1 x aanpasbaar kussen t.w.v. €119,00
* Vanaf 120 cm breed 2 x aanpasbaar kussen t.w.v. €238,00

120 nachten gratis proefslapen

Omdat wij meer dan overtuigd zijn van het slaapcomfort van ErkendMatras®, wat natuurlijk geheel op uw persoonlijke lichaamsbouw is afgestemd en daarom onmogelijk beter kan zijn op een ander matras, verlenen wij u een proefslaapgarantie van 120 nachten. Als u niet voor honderd procent tevreden bent, laat ons dit dan binnen deze 120 nachten weten, waarna u het matras vervolgens terug kunt sturen en het volledige aankoopbedrag retour krijgt.

Wel vragen we u het op maat van uw lichaamsbouw geproduceerde ErkendMatras® een eerlijke kans te geven door het matras minimaal 30 dagen uit te proberen. Afhankelijk van het matras wat u hiervoor gewend bent heeft uw lichaam de tijd nodig om aan een nieuw matras te wennen.