Hoofdkussen voor nekklachten

door | sep 4, 2022 | Kussens, Nekklachten

Hoofdkussen voor nekklachten

Als u last heeft van nekklachten, bent u misschien op zoek naar het een hoofdkussen tegen nekklachten. Nekklachten komen vaak voor als gevolg van onze sedentaire levensstijl, en het kan het moeilijk maken om goed te slapen. Het gebruik van een goed hoofdkussen kan dit probleem helpen verlichten. Als u klaar bent om de perfecte oplossing te vinden, lees dan verder!

 

Hoofdkussen voor zijslapers

Als u een zijslaper bent, moet u er waarschijnlijk voor zorgen dat uw kussen zowel stevig als ondersteunend is. De meest voorkomende fout die mensen maken bij het kiezen van een kussen voor deze houding is een te zacht kussen. Een zacht kussen biedt niet genoeg steun voor de nek, met pijn en ongemak tot gevolg.

 

Hoofdkussen voor buikslapers

De meeste mensen slapen op hun rug, maar er zijn ook veel mensen die op hun buik slapen. Buikslapers hebben vaker nekklachten en onderrugpijn dan rugslapers en buikslapers hebben een hogere kans op schouderpijn. Buikslapers profiteren van een zo zacht mogelijk kussen met zo min mogelijk vulling. Als een hoofdkussen namelijk teveel vulling heeft, zitten de nek- en ruggenwervel niet op een rechte lijn. Hierdoor zal uw nek overbelast worden en kunnen er klachten ontstaan.

 

Hoofdkussen voor rugslapers

Bij het kiezen van het beste kussen voor uw nekklachten moet u met verschillende dingen rekening houden. Ten eerste moet u ervoor zorgen dat het uw nek goed ondersteunt. Als het uw hoofd niet ondersteunt, zal het niet veel helpen om de pijn of het ongemak te verminderen. Vervolgens moet u ervoor zorgen dat hij zacht genoeg is om comfortabel te zijn, maar toch stevig genoeg om zijn vorm te behouden als u hem gebruikt. Het moet ook buigzaam genoeg zijn, zodat u de vorm kunt aanpassen aan de manier waarop u ’s nachts slaapt. Ten slotte is het belangrijk dat u een comfortabel kussen kiest, want als u geen kussen vindt dat goed bij uw lichaam en uw slaaphouding past, zal uw nekpijn niet minder worden.

 

Hoofdkussen voor nekklachten van ErkendMatras

De hoofdkussens van ErkendMatras zijn geschikt voor élk type slaper. Of u nu op uw rug, zij of buik slaapt, met een hoofdkussen van ErkendMatras zal u genieten van een diepe nachtrust. Bepaal zelf de hardheid of zachtheid van uw kussen door de vulling aan te passen. Zo past uw hoofdkussen van ErkendMatras altijd bij uw unieke slaapwensen. Neem contact met ons op voor een persoonlijk slaapadvies.

Hoofdkussen voor nekklachten

Beste kussen voor nekklachten

Beste kussen voor nekklachten Als u nekklachten heeft, kan het moeilijk zijn om een kussen te vinden dat uw ongemak kan verlichten. Een goed hoofdkussen moet comfortabel zijn en lang meegaan. Er worden veel verschillende materialen gebruikt in hoofdkussens, maar voor...

Nekpijn

Nekpijn Nekpijn en pijn in de schouders schouders kan het gevolg zijn van een slechte houding of gewoon van het slapen op een verkeerde matras. De beste manier om te bepalen of uw matras de oorzaak is van uw nekpijn, is door te proberen in verschillende houdingen en...

Alleen DEZE WEEK krijgt u 40% EXTRA korting!

De extra 40% geldt voor alle boxsprings, matrassen & matrastoppers.

GRATIS kussens(s)
Bij aankoop van een boxspring krijgt u alleen deze week 1 of 2 keer ons als beste geteste aanpasbare kussen cadeau.

* Tot 120 cm breed 1 x aanpasbaar kussen t.w.v. €119,00
* Vanaf 120 cm breed 2 x aanpasbaar kussen t.w.v. €238,00

120 nachten gratis proefslapen

Omdat wij meer dan overtuigd zijn van het slaapcomfort van ErkendMatras®, wat natuurlijk geheel op uw persoonlijke lichaamsbouw is afgestemd en daarom onmogelijk beter kan zijn op een ander matras, verlenen wij u een proefslaapgarantie van 120 nachten. Als u niet voor honderd procent tevreden bent, laat ons dit dan binnen deze 120 nachten weten, waarna u het matras vervolgens terug kunt sturen en het volledige aankoopbedrag retour krijgt.

Wel vragen we u het op maat van uw lichaamsbouw geproduceerde ErkendMatras® een eerlijke kans te geven door het matras minimaal 30 dagen uit te proberen. Afhankelijk van het matras wat u hiervoor gewend bent heeft uw lichaam de tijd nodig om aan een nieuw matras te wennen.