Elektrische boxspring

door | aug 29, 2022 | Boxsprings

Elektrische boxspring

Waarom een elektrische boxspring?

Als u op zoek bent naar een manier om de kwaliteit van uw leven te verbeteren, kan een elektrische boxspring het antwoord zijn. Elektrische boxsprings kunnen u helpen beter te slapen en rugpijn die ontstaat tijdens het slapen te verlichten. Ze kunnen ook andere potentiële gezondheidsproblemen zoals hoofdpijn of hoge bloeddruk helpen voorkomen. Hier leest u hoe:

  • Een elektrische boxspring helpt u om een goede nachtrust te krijgen, omdat hij eventuele rugklachten kan verlichten. Rugklachten komen tegenwoordig echt niet alleen meer voor bij ouderen. Als u last heeft van rugklachten kunt u het bed verstellen in de gewenste positie. Door bijvoorbeeld het voeteneinde een klein stukje te verhogen, worden lage rugklachten vaak al verlicht. Een andere aangename positie is de zogenaamde ‘zero-gravity positie’. In dit geval verhoog je zowel het voeten- als het hoofdeinde met 30°. Als u in deze positie op uw rug ligt, worden uw spieren optimaal ontspannen.
  • Een ander voordeel van een elektrische boxspring is dat u comfortabel rechtop in uw bed kan zitten. Zo kan u rechtop in bed een spannende serie kijken, een ontspannend boek lezen of genieten van een heerlijk ontbijtje.
  • Laten we eerlijk zijn, een elektrische boxspring straalt luxe uit. Naast verstelbaarheid geniet u van een royaal gevoel, uitstekende ventilatie en hoger slapen. Bij ErkendMatras wordt uw elektrische boxspring volledig afgestemd op uw lichaamsbouw. Stel uw eigen boxspring nu samen en maak een keuze uit onze luxe stoffen, hoofd- en voetborden, poten en nog veel meer.

Een elektrische boxspring kan uw kwaliteit van leven verbeteren

Een elektrische boxspring is een goed alternatief voor een matras met springveren. Het kan uw levenskwaliteit verbeteren door ondersteuning en het verlichten van pijn, pijnen en drukpunten. Elektrische boxsprings van ErkendMatras zijn gemaakt met een comfortabele schuimvulling die na jaren van gebruik niet verslijt zoals sommige matrassen doen. Deze toestellen hebben ook een binnenvering die meer ondersteuning biedt dan traditionele matrassen, zodat u minder moe en pijnlijk wakker wordt dan ooit tevoren!

Een elektrische boxspring is comfortabeler omdat het de behoefte aan overmatige demping onder uw lichaam tijdens de slaap elimineert; in plaats van bovenop een reeks lakens en dekens te liggen die niet dik genoeg zijn om voldoende bescherming te bieden tegen warme zomernachten of koude winterochtenden (of zelfs gewone dagen), zult u in staat zijn om te rusten bovenop een solide eenheid die luchtstroom over het gehele oppervlak toestaat – wat betekent dat u niet meer zweterig wakker hoeft te worden wanneer de temperaturen buiten stijgen!

Elektrische boxspring online bij ErkendMatras

Als u op zoek bent naar een nieuw bed, is een elektrische boxspring van ErkendMatras een uitstekende optie. Het zal u voorzien van comfort en de steun die u nodig heeft om een goede nachtrust te krijgen. Bovendien wordt een elektrische boxspring van ErkendMatras volledig op basis van uw lichaam geproduceerd, zodat u zeker weet dat u de beste nachtrust ontvangt. Bij ons kunt u terecht voor een elektrische boxspring 180×200 (de standaard maat voor een tweepersoons boxspring), maar ook voor niet gangbare maten bent u bij ErkendMatras aan het juiste adres.

Elektrische boxspring

Boxspring

Boxspring Een goede boxspring is een investering in uw gezondheid en welzijn. U brengt een derde van uw leven in bed door, en een goede boxspring kan u helpen om beter te slapen. De juiste boxspring kan u ook geld besparen op chiropractische bezoeken en ervoor zorgen...

Voorwaarden EXTRA KORTING

U krijgt alleen deze week 5% EXTRA korting op alle matrassen en boxsprings. Dit is dus extra bovenop de al eerder door ErkendMatras® verlaagde prijzen op de matrassen en boxsprings. De 5% extra korting geldt niet op de matrastoppers, kussens en accessoires. Deze zijn onlangs al dusdanig laag afgeprijsd, dat de extra procentuele korting op deze artikelen niet meer mogelijk is.

Activeer de code in de checkout nadat u op 'voeg toe aan winkelwagen' hebt geklikt om uw korting te activeren.