Beste kussen voor nekklachten

door | aug 14, 2022 | Kussens

Beste kussen voor nekklachten

Als u nekklachten heeft, kan het moeilijk zijn om een kussen te vinden dat uw ongemak kan verlichten. Een goed hoofdkussen moet comfortabel zijn en lang meegaan. Er worden veel verschillende materialen gebruikt in hoofdkussens, maar voor de beste resultaten is het belangrijk om er een te vinden die past bij uw slaaphouding en voorkeuren.

Wat maakt een goed kussen voor nekklachten?

  • Dikte van het kussen: De dikte van uw kussen is belangrijk, omdat die van invloed kan zin op de drukpunten van uw nek en rug. Als u nekpijn heeft, is een dik kussen ideaal omdat het uw hoofd in lijn houdt met de rest van uw lichaam.
  • Vorm van het kussen: Ga op zoek naar een kussen met de juiste hardheid, maat en neksteun die past bij uw unieke wensen en behoeftes.
  • De juiste neksteun: Een goede hoofdsteun geeft steun aan de nek en het achterhoofd, wat essentieel is voor een gezonde lichaamshouding. Zorg ervoor dat u een kussen kiest dat dik genoeg is, zodat het niet gemakkelijk samendrukt.

Een goed kussen helpt tegen nekklachten

Het belangrijkste onderdeel van een kussen is de vulling, die er voor zorgt dat uw lichaam tijdens het slapen niet kan uitrekken of buigen. Met een kussen van ErkendMatras kan u de  vulling zelf aanpassen, zodat het kussen past bij uw gewenste hoogte. Daarnaast moet een goed kussen ook op uw hoofd, nek en schouders passen. Dit doet u door te letten op de hoofdsteun en de dikte van het kussen in verhouding tot uw lichaamstype: hoe breder de schouderpartij, hoe groter de onderkant van het kussen (gedeelte links en rechts van het middenstuk) moet zijn, om als steunfunctie te dienen!

Kies ErkendMatras om nekklachten na het slapen te verminderen

Als u net als de meeste mensen bent, is uw slaaphouding niet elke nacht hetzelfde. U slaapt op verschillende momenten op uw rug, zij of buik, afhankelijk van hoe moe u bent of wat er verder nog in uw leven gebeurt. Het beste kussen tegen nekpijn moet elke slaaphouding kunnen ondersteunen zonder nekklachten te veroorzaken. Aangezien iedereen unieke voorkeuren en behoeften heeft, is er geen “one size fits all” kussen dat voor iedereen zal werken.

Met een kussen van ErkendMatras kunt u zelf beslissen hoe hard of zacht u uw kussen maakt. Bepaal hiermee zelf de stevigheid van uw kussen zodat deze past bij uw unieke slaaphouding en voorkeuren. Als u last heeft van nekklachten en u bent op zoek naar het beste kussen voor uw nekklachten, bekijk dan snel het kussen van ErkendMatras! We hopen dat dit artikel u heeft geholpen in de zoektocht naar het beste kussen voor nekklachten. Neem contact met ons op als u nog meer vragen heeft via onze contactpagina.

Beste kussen voor nekklachten

Hoofdkussen voor nekklachten

Hoofdkussen voor nekklachten Als u last heeft van nekklachten, bent u misschien op zoek naar het een hoofdkussen tegen nekklachten. Nekklachten komen vaak voor als gevolg van onze sedentaire levensstijl, en het kan het moeilijk maken om goed te slapen. Het gebruik van...

Nekpijn

Nekpijn Nekpijn en pijn in de schouders schouders kan het gevolg zijn van een slechte houding of gewoon van het slapen op een verkeerde matras. De beste manier om te bepalen of uw matras de oorzaak is van uw nekpijn, is door te proberen in verschillende houdingen en...

Alleen DEZE WEEK krijgt u 40% EXTRA korting!

De extra 40% geldt voor alle boxsprings, matrassen & matrastoppers.

GRATIS kussens(s)
Bij aankoop van een boxspring krijgt u alleen deze week 1 of 2 keer ons als beste geteste aanpasbare kussen cadeau.

* Tot 120 cm breed 1 x aanpasbaar kussen t.w.v. €119,00
* Vanaf 120 cm breed 2 x aanpasbaar kussen t.w.v. €238,00

120 nachten gratis proefslapen

Omdat wij meer dan overtuigd zijn van het slaapcomfort van ErkendMatras®, wat natuurlijk geheel op uw persoonlijke lichaamsbouw is afgestemd en daarom onmogelijk beter kan zijn op een ander matras, verlenen wij u een proefslaapgarantie van 120 nachten. Als u niet voor honderd procent tevreden bent, laat ons dit dan binnen deze 120 nachten weten, waarna u het matras vervolgens terug kunt sturen en het volledige aankoopbedrag retour krijgt.

Wel vragen we u het op maat van uw lichaamsbouw geproduceerde ErkendMatras® een eerlijke kans te geven door het matras minimaal 30 dagen uit te proberen. Afhankelijk van het matras wat u hiervoor gewend bent heeft uw lichaam de tijd nodig om aan een nieuw matras te wennen.