Aanpasbaar 8 Hardheden

door | aug 25, 2022 | Overig

Aanpasbaar 8 Hardheden

De meest comfortabele slaap die u ooit zult hebben. Ontworpen voor gebruik op elk type bed. Een ErkendMatras is geproduceerd met de allerbeste materialen en in combinatie met de ErkendMatras topper krijgt u toegang tot 8 verschillende hardheden die u volledig zelf kunt aanpassen.

ErkendMatras met verschillende hardheden

Een ErkendMatras is aan 2 kanten beslaapbaar met een verschillende hardheid aan iedere zijde. U kunt de hardheid zelf heel eenvoudig aanpassen. U ritst het matras open en verandert de hardheid wanneer u maar wilt.

Combineer het ErkendMatras met de ErkendMatras topper

De ErkendMatras topper heeft ook 2 verschillende hardheden aan beide zijden. Door een ErkendMatras te combineren met de ErkendMatras topper kunt u kiezen uit 8 verschillende hardheden die u volledig zelf kunt aanpassen. Naast dat een ErkendMatras ontwikkeld is op basis van uw lichaamsbouw, is het dus ook aanpasbaar!

Te gebruiken op elk type bed

Hoewel een ErkendMatras ontworpen is om gebruikt te worden in combinatie met de ErkendMatras boxspring, kan een ErkendMatras op elk type bed gebruikt worden. Of nu een boxspring heeft of geen boxspring, een lattenbodem of geen lattenbodem, een ErkendMatras zal voor u werken. Zelfs op de grond zult u heerlijk slapen op een kwalitatieve ErkendMatras. Een ErkendMatras heeft 2 verschillende hardheden aan beide zijden en is daardoor geschikt voor elk type slaper. In combinatie met de ErkendMatras topper kunt u de hardheid van uw matras eindeloos combineren met maar liefst 8 verschillende mogelijkheden!

Ontworpen voor de meest comfortabele slaap

Slaap is belangrijk, zowel voor onze algemene gezondheid als voor ons geestelijk welzijn. We hebben een ErkendMatras ontworpen om u de meest comfortabele slaap te bieden. U kunt altijd contact opnemen met onze ErkendMatras specialisten voor al uw vragen over onze matrassen en toppers. Ook voor meer informatie over de 6 aanpasbare hardheden bent u welkom bij ons.

Aanpasbaar 6 Hardheden

120 nachten gratis proefslapen

120 Nachten gratis proefslapen Een matras gaat bij een gemiddeld huishouden 10 tot 15 jaar mee. Het is natuurlijk logisch dat u, met uw kleding 5 minuten liggend in een beddenwinkel, daar op zo’n moment geen goede beslissing over kunt nemen. Probeer nu uw...

15 Jaar Garantie

15 & 25 Jaar Garantie Alle producten van ErkendMatras® zijn met de grootste zorg en beste materialen in Nederland ontwikkeld en door verschillende specialisten uitvoerig op kwaliteit en duurzaamheid getest. Omdat wij bij ErkendMatras® verzekerd zijn van ultieme...

120 dagen proefslapen

120 dagen proefslapen Proefslaapgarantie bij ErkendMatras Bij ErkendMatras begrijpen we dat het niet makkelijk is om een keus te maken uit het enorme aanbod. U moet aan een heleboel dingen denken tijdens het kiezen van een nieuw matras. Als u besluit om een matras...

Voorwaarden EXTRA 5% feestmaand korting

U krijgt nu tijdelijk 5% EXTRA korting op alle matrassen en boxsprings. Dit is dus extra bovenop de al eerder door ErkendMatras® verlaagde prijzen op de matrassen en boxsprings. De 5% extra korting geldt niet op de matrastoppers, kussens en accessoires. Deze zijn onlangs al dusdanig laag afgeprijsd, dat de extra procentuele korting op deze artikelen niet meer mogelijk is. Activeer de code: FEE5TMAAND5 in de checkout.