120 dagen proefslapen

door | aug 25, 2022 | Overig

120 dagen proefslapen

Proefslaapgarantie bij ErkendMatras

Bij ErkendMatras begrijpen we dat het niet makkelijk is om een keus te maken uit het enorme aanbod. U moet aan een heleboel dingen denken tijdens het kiezen van een nieuw matras. Als u besluit om een matras online te bestellen, kunt u het niet vooraf bekijken en uitproberen. Bij ErkendMatras hebben we daar iets op bedacht: 120 dagen proefslapen. Bij ErkendMatras kunt u uw matras 120 dagen uitproberen en er zo achter komen of het matras bij u past.

120 dagen proefslapen bij ErkendMatras

Probeer het ErkendMatras zelf 120 dagen uit en ontdek of het bij u past. Niet tevreden? Het komt maar zelden voor, maar als het ErkendMatras toch niet is wat u zoekt halen we het binnen 120 dagen weer gratis bij u op. Aangezien we bij ErkendMatras overtuigd zijn van onze producten en het slaapcomfort dat we bieden, ontvangt u als klant van ErkendMatras 120 dagen proefslaapgarantie. Een ErkendMatras is volledig afgestemd en geproduceerd aan de hand van uw persoonlijke lichaamsbouw. Om deze reden is de kans dat het matras niet aan uw wensen voldoet nihil. Mocht u toch niet voor de volle honderd procent tevreden zijn, laat dit ons dan weten binnen 120 dagen. We halen het ErkendMatras weer op en u krijgt het volledige aankoopbedrag terug.

Geef uw lichaam de tijd om te wennen

Voordat u besluit het ErkendMatras te retourneren, willen we u wel vragen om het een eerlijke kans te geven. Uw lichaam heeft minimaal twee weken nodig om aan een nieuw matras te wennen, dus we vragen u om het ErkendMatras minimaal 30 dagen uit te proberen. Zo geeft u uw lichaam de tijd om te wennen aan het nieuwe matras. Heeft u vragen over ErkendMatras of over onze proefslaapgarantie van 120 dagen? Neem snel contact op met onze matrasspecialisten. Dankzij hun jarenlange ervaring in de matrassenbranche kunnen zij u helpen bij het maken van uw keuze en het beantwoorden van uw vragen.

120 dagen proefslapen

120 nachten gratis proefslapen

120 Nachten gratis proefslapen Een matras gaat bij een gemiddeld huishouden 10 tot 15 jaar mee. Het is natuurlijk logisch dat u, met uw kleding 5 minuten liggend in een beddenwinkel, daar op zo’n moment geen goede beslissing over kunt nemen. Probeer nu uw...

15 Jaar Garantie

15 & 25 Jaar Garantie Alle producten van ErkendMatras® zijn met de grootste zorg en beste materialen in Nederland ontwikkeld en door verschillende specialisten uitvoerig op kwaliteit en duurzaamheid getest. Omdat wij bij ErkendMatras® verzekerd zijn van ultieme...

Aanpasbaar 4 Hardheden

Aanpasbaar 4 Hardheden De meest comfortabele slaap die u ooit zult hebben. Ontworpen voor gebruik op elk type bed. Een ErkendMatras is geproduceerd met de allerbeste materialen en in combinatie met de ErkendMatras topper krijgt u toegang tot 4 verschillende hardheden...

Alleen DINSDAG 14 t/m MAANDAG 2e Pinksterdag 20 mei 2024 krijgt u 40% EXTRA korting + gratis hoofdkussen(s)!!

De extra 40% geldt voor alle boxsprings, matrassen en toppers.

De gratis kussen(s) i.v.m. de hoge waarde alleen voor boxsprings en matrassen.

GRATIS CADEAU
* Tot 120 cm breed 1 x aanpasbaar kussen t.w.v. €119,00
* Vanaf 120 cm breed 2 x aanpasbaar kussen t.w.v. €238,00

120 nachten gratis proefslapen

Omdat wij meer dan overtuigd zijn van het slaapcomfort van ErkendMatras®, wat natuurlijk geheel op uw persoonlijke lichaamsbouw is afgestemd en daarom onmogelijk beter kan zijn op een ander matras, verlenen wij u een proefslaapgarantie van 120 nachten. Als u niet voor honderd procent tevreden bent, laat ons dit dan binnen deze 120 nachten weten, waarna u het matras vervolgens terug kunt sturen en het volledige aankoopbedrag retour krijgt.

Wel vragen we u het op maat van uw lichaamsbouw geproduceerde ErkendMatras® een eerlijke kans te geven door het matras minimaal 30 dagen uit te proberen. Afhankelijk van het matras wat u hiervoor gewend bent heeft uw lichaam de tijd nodig om aan een nieuw matras te wennen.